Δικηγόρος Καλομοίρη για το φονικό στα Ανώγεια: Η οικογένεια Ξυλούρη παρέδωσε «μαγειρεμένο» όπλο
18:08 - 05/05/2020
ΕΛΛAΔΑ
O δικηγόρος του Μανώλη Καλομοίρη υποστήριξε ότι το όπλο που παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένεια Ξυλούρη «δεν ήταν κατά την ταπεινή άποψή του το πραγματικό όπλο».
Ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του Μανώλη Καλομοίρη δήλωσε στο Open TV ότι «το όπλο που παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν κατά την ταπεινή άποψή μου το πραγματικό όπλο. Πρόκειται για "μαγειρεμένη" παράδοση άλλου όπλου. Αυτό θα το δείτε όταν έρθει στο φως η βαλιστική έρευνα. Τι να σου κάνει η προανάκριση όταν δεν βρίσκει το όπλο καθώς το έχουν πάρει από τον τόπο του συμβάντος».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι «το όπλο του εντολέα μου θα ταυτοποιηθεί με τους επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Εάν αφήσουμε την αστυνομ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δικηγόρος Μ.Καλομοίρη: «Το όπλο που έδωσε η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν το ίδιο με του φονικού»
Ο δικηγόρος του Μανώλη Καλομοίρη υποστηρίζει πως το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη στην αστυνομία δεν ήταν αυτό που με το οποίο έγινε το φονικό.
Ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του Μανώλη Καλομοίρη, υποστήριξε πως «το όπλο που παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν κατά την ταπεινή άποψή μου το πραγματικό όπλο. Πρόκειται για "μαγειρεμένη" παράδοση άλλου όπλου. Αυτό θα το δείτε όταν έρθει στο φως η βαλιστική έρευνα. Τι να σου κάνει η προανάκριση όταν δεν βρίσκει το όπλο καθώς το έχουν πάρει από τον τόπο του συμβάντος».
Ακόμη πρόσθεσε ότι «το όπλο του εντολέα μου θα ταυτοποιηθεί με τους επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Εάν αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της θα δ
Διαβάστε το στο pronews.gr