Νέα επιτυχία του Γιώργου Τσούκαλη στην Πρέβεζα

15:45 - 27/10/2019

Μια ακόμη επιτυχία κατεγράφη  από τον Γιώργο Τσούκαλη στον διαρκή αγώνα κατά της αρχαιοκαπηλίας. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του ιδιωτικού ερευνητή και της αστυνομικής διεύθυνσης Ιωαννίνων την 24η Οκτωβρίου 2019 κατασχέθηκαν αρχαία αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας τα οποία θα αποσταλούν στην εφορία αρχαιοτήτων Πρεβέζης. Μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που είχε ο Γιώργος Τσούκαλης ακολούθησαν έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη των ιδιοκτητών δυο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νομό Πρεβέζης με την κατηγορία ότι κατείχαν παράνομα σειρά αρχαίων...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει