Ανώγεια - Λύνει τη σιωπή του ο Καλομοίρης:«Εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο»
21:30 - 05/05/2020
Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου δίνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές - «Η οπλοκατοχή δεν…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανώγεια-Γιος Λ.Καλομοίρη: «Η ζωή μου είναι κόλαση - Εγώ στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο»
Είδε τον πατέρα του να πεθαίνει στα Ανώγεια και ύστερα «δολοφόνησε τον φονιά» του, αυτό αποκάλυψε ο Γιάννης Καλομοίρης.
Κάθε ώρα, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το διπλό φονικό στα Ανώγεια Κρήτης που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου. Ο 29χρονος Γιάννης Καλομοίρης, γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που είναι το ένα από τα δυο θύματα της υπόθεσης, έσπασε τη σιωπή του στον ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας τις σκέψεις τους για την τραγωδία.
«Η ζωή μου είναι πια κόλαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο», είπε και τόνισε πως: «Τη στιγμή που εγώ ήμουν στην Αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θ
Διαβάστε το στο pronews.grΑνώγεια – Λύνει τη σιωπή του ο Καλομοίρης:«Εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο»
Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου δίνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές – «Η οπλοκατοχή δεν είναι παράδοση, είναι λεκές…» λένε οι κάτοικοι του χωριού Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα πίσω από το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Πώς ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στον Λευτέρη ΚΑλομοίρη και τον Γιώργο Ξυλούρη; […]
The post Ανώγεια – Λύνει τη σιωπή του ο Καλομοίρης:«Εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr