Φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο 29χρονος – «Η ζωή μου είναι πια κόλαση»

07:48 - 06/05/2020

Ενώπιον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 29χρονος που κατηγορείται για τον φόνο...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διπλό φονικό στ’ Ανώγεια: Απολογείται ο 29χρονος – Σάλος με τις δηλώσεις Βέρρα

«Αναβρασμός» εξακολουθεί να επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κρήτης από το διπλό έγκλημα που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Περαχώρι Ανωγείων όπου έχασαν τη...

Διαβάστε το στο Zougla

Φονικό στα Ανώγεια: Έκλαιγε ο 29χρονος - Δεν μ’ ενδιαφέρει η ζωή μου

Συναισθηματικά φορτισμένη φέρεται να ήταν η απολογία του 29χρονου, που κατηγορείται για το φονικό στα Ανώγεια, το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο 29χρονος έκλαιγε επί δύο ώρες ενώ περιέγραφε σε ανακριτή και εισαγγελέα τα όσα συνέβησαν. Φέρεται να είπε, δε,

Διαβάστε το στο madata.gr

Φονικό στα Ανώγεια: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου – Ζω μια κόλαση»

Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ […] The post Φονικό στα Ανώγεια: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου – Ζω μια κόλαση» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Διπλό φιονικό στα Ανώγεια: 29χρονος μέσα από τα κρατητήρια: Η ζωή μου είναι πια κόλαση...

Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου δίνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Ποιος ξεκίνησε τον καβγά; Ποιος χτύπησε ο πρώτος; Ποιος πυροβόλησε ποιον; Μέσα από τα κρατητήρια ο 29χρονος καθ’ ομολογία δράστης και γιος ενός από τα θύματα, του Λευτέρη Καλομοίρη, αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 τις σκέψεις του. «Η ζωή μου είναι πια κόλαση», είπε. «Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Τη στιγμή που εγώ ήμουν στην Αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό,...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Διπλό φονικό Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο 29χρονος

Διπλό φονικό Ανώγεια: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται σήμερα ο 29χρονος του διπλού φονικού στα Ανώγεια.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Φονικό στα Ανώγεια: Προφυλακίστηκε ο 29χρονος – Με λυγμούς η μαραθώνια απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται κατηγορούμενος για το φόνο του Γ. Ξ. το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στ’ Ανώγεια

Διαβάστε το στο to10.gr

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: 29χρονος μέσα από τα κρατητήρια: Η ζωή μου είναι πια κόλαση…

Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου δίνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Ποιος ξεκίνησε τον καβγά; Ποιος χτύπησε ο πρώτος; Ποιος πυροβόλησε ποιον; Μέσα από τα κρατητήρια ο 29χρονος καθ’ ομολογία δράστης και γιος ενός από τα θύματα, του Λευτέρη Καλομοίρη, αποκαλύπτει  τις σκέψεις του. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: 29χρονος μέσα από τα κρατητήρια: Η ζωή μου είναι πια κόλαση… appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας