Μάρκος Σεφερλής: «Εγώ θα το ανοίξω το “Δελφινάριο”»

12:24 - 08/05/2020

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος αποκάλυψε πώς βίωσε την καραντίνα με την οικογένειά...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρκος Σεφερλής: Θα το ρισκάρω και θα ανοίξω το Δελφινάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Μάρκος Σεφερλής: Θα το ρισκάρω και θα ανοίξω το Δελφινάριο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρκος Σεφερλής: Εγώ θα το ρισκάρω και θα ανοίξω το Δελφινάριο

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε  μέσω Skype στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου, και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο βίωσε την καραντίνα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια για το Δελφινάριο. Στην αρχή, το πρώτο διάστημα ήταν πάρα πολύ ωραίο γιατί ξεκουράστηκα... Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε 

Διαβάστε το στο madata.gr

Μάρκος Σεφερλής: «Εγώ θα το ρισκάρω και θα ανοίξω το Δελφινάριο» (video)

Σε ερώτηση που αφορούσε στο μέλλον του θεάτρου που έχει ο Μάρκος Σεφερλής, τι απάντησε;

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»