Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην περίοδο του κορωνοϊού – Ν. Παναγιώτου στο «e-ptolemeos.gr»: «Η ενημέρωση συνέβαλε στην ανταπόκριση της κοινωνίας κατά την κρίση της πανδημίας»

15:33 - 08/05/2020

Για τον ρόλο της δημοσιογραφίας και τη λειτουργία των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού, αλλά και τα χρήσιμα συμπεράσματα που εξάγονται για τον ρόλο που έπαιξε η ενημέρωση στη διαχείριση της πανδημίας, μίλησε στον Αντώνη Πουγαρίδη και το e-ptolemeos.gr ο Νίκος Παναγιώτου, καθηγητής του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ... The post Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην περίοδο του κορωνοϊού – Ν. Παναγιώτου στο «e-ptolemeos.gr»: «Η ενημέρωση συνέβαλε στην ανταπόκριση της κοινωνίας κατά την κρίση της πανδημίας» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)