Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος - Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή
18:33 - 08/05/2020
Συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε σχετικά με τα όσα οδήγησαν στο διπλό φονικό στα Ανώγεια, και το χαμό του αδερφού…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανώγεια: Ανατριχιαστικός ο Δημήτρης Ξυλούρης – «Ας είναι αιτία ο αδελφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή»
Για το διπλό φονικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (02/05) στα Ανώγεια μίλησε ο αδελφός του ενός εκ των δύο θυμάτων...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνώγεια: Ανατριχιαστικός ο Δημήτρης Ξυλούρης – «Ας είναι αιτία ο αδελφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή»
Για το διπλό φονικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (02/05) στα Ανώγεια μίλησε ο αδελφός του ενός εκ των δύο θυμάτων, του 30χρονου κτηνοτρόφου, Δημήτρης Ξυλούρης. «Εγώ έχασα τον αδερφό μου. Έχασα έναν καλοσυνάτο άνθρωπο. Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί το όπλο να πάει στη...
The post Ανώγεια: Ανατριχιαστικός ο Δημήτρης Ξυλούρης – «Ας είναι αιτία ο αδελφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΣυγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου Ξυλούρη: «Ας είναι αιτία ο αδελφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή»
Για το διπλό φονικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (02/05) στα Ανώγεια μίλησε ο αδελφός του ενός εκ των δύο θυμάτων, του 30χρονου κτηνοτρόφου, Δημήτρης Ξυλούρης. «Εγώ έχασα τον αδερφό μου. Έχασα έναν καλοσυνάτο άνθρωπο. Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί το όπλο να πάει στη Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος – Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή
Συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε σχετικά με τα όσα οδήγησαν στο διπλό φονικό στα Ανώγεια, και το χαμό του αδερφού του ο αδερφός του 30χρονου θύματος. Ο αδερφός του θύματος μίλησε σε εκπομπή του Mega όπου είπε: «Εγώ έχασα τον αδερφό μου. Έχασα έναν καλοσυνάτο άνθρωπο. Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί […]
The post Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος – Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr