Ο Σόιμπλε για ΕΚΤ γιατί συνεχίζει την ποσοτική χαλάρωση: «Αμφισβητείται το ευρώ έτσι»!
22:38 - 08/05/2020
Μείωση εσόδων, κατάρρευση εξαγωγών και απειλή λουκέτου για πολλά ασφαλιστικά ταμεία είναι οι πρώτες συνέπειες του κορωνοϊού για τη γερμανική οικονομία. Την ανησυχία του για το ευρώ εκφράζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής επιθεώρησης Handelsblatt, που επικαλείται εμπειρογνώμονες του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η «τρύπα» στα δημόσια έσοδα λόγω κορονοϊού φτάνει πλέον στα 100 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η εκτίμηση ξεπερνά κατά πολύ την τελευταία επίσημη πρόβλεψή του υπουργείου, που έκανε λόγο για 82 δις.
Με σημερινή συνέντευξη στις εφημερίδες του δικτύου RND ο πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκφράζει την ανησυχία του για το μέλ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr