Mama Mia, Mama, Εκείνη, Μάνα: Viral τραγούδια για την Γιορτή της Μητέρας
00:13 - 10/05/2020
Χρόνια πολλά στις μανούλες του κόσμου με υπέροχα τραγούδια που γράφτηκαν για εκείνες, για εμάς και έγιναν μεγάλες επιτυχίες!Ένα τραγούδι, ένα λουλούδι και πολύ περισσότερο μία αγκαλιά θέλει η μάνα για να είναι ευτυχισμένη!.
Ακούστε αγαπημένα τραγούδια που έχουν γραφτεί για αυτόν το πολύ δύσκολο ρόλο.
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μήνυμα Μητσοτάκη για την Ημέρα της Μητέρας
Φωτογραφία της μητέρας του πρωθυπουργού συνοδευόμενη από τρυφερό μήνυμα
Διαβάστε το στο Γεννηματά: Η τρυφερή ανάρτηση για την Ημέρα της Μητέρας
Μία συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, Κάκια Γεννηματά, καθώς και τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, 56 χρόνια από το γάμο τους, αφιέρωσε η πρόεδρος ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Γεννηματά: Η τρυφερή ανάρτηση για την Ημέρα της Μητέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δείτε το Doodle της Google για τη Γιορτή της Μητέρας
Φτιάξτε τη δική σας διαδραστική κάρτα για τη Γιορτή της Μητέρας
Διαβάστε το στο tanea.grΤο doodle της Google για τη Γιορτή της Μητέρας
Φτιάξτε τη δική σας διαδραστική κάρτα για τη Γιορτή της Μητέρας
Διαβάστε το στο tovimaΗ Χριστίνα Αλεξοπούλου για τη γιορτή της μητέρας
Σήμερα αμέτρητες ευχές θα εκφραστούν προς τις μητέρες. Στο θαύμα της δημιουργίας νέας ζωής, στην μοναδικότητα της σχέσης με το παιδί.
Διαβάστε το στο thebest.grΤο μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Γιορτή της Μητέρας
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» για την Ημέρα της Μητέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρεται στον γάμο των γονιών της πριν από 56 χρόνια και την κοινή τους πορεία έκτοτε, καθώς και στον δικό της ρόλο ως...
The post Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Γιορτή της Μητέρας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ ανάρτηση του Μπάρακ Ομπάμα για την Γιορτή της Μητέρας
Ο Μπάρακ Ομπάμα με αφορμή την σημερινή γιορτή της Μητέρας ανήρτησε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Μισέλ Ομπάμα και γράφει πως «Ακόμα και αν δεν μπορείτε να δώσετε μια αγκαλιά στη μητέρα σας σήμερα, ελπίζω να τους πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ» Στη συνέχεια αναφέρεται στην σύζυγό του λέγοντας «Σε ευχαριστώ και ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας […]
The post Η ανάρτηση του Μπάρακ Ομπάμα για την Γιορτή της Μητέρας appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: Η ιστορία για τη γιορτή της Μητέρας 2020
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: Σήμερα εορτάζει η Μάνα μας Παναγία. Την λέμε «Μάνα» μας, γιατί τέτοια εντολή λάβαμε από τον Εσταυρωμένο Κύριό μας, να την έχουμε Μάνα μας, Μητέρα μας. Αυτό που είπε από τον Σταυρό ο Χριστός μας στον μαθητή Του Ιωάννη, το «ιδού η Μήτηρ σου», το λέγει κατ᾽ επέκταση σε όλους τους χριστιανούς.
Το άρθρο ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ: Η ιστορία για τη γιορτή της Μητέρας 2020 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΗ συγκινητική ανάρτηση του πρωθυπουργού για την Γιορτή της Μητέρας
Η ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία της μητέρας του
Διαβάστε το στο news.grΗ τραγική ιστορία πίσω από την Γιορτή της Μητέρας
Η Μέρα της Μητέρας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, είναι σήμερα ένα ευχάριστο γεγονός, που κρύβει πίσω του, ωστόσο, μια τραγική ιστορία. Η σύγχρονη εκδοχή της Ημέρας της Μητέρας έλαβε μορφή στις αρχές του 20ού αιώνα, χάρη στην Ann Marie Reeves Jarvis και την κόρη της Άννα. Γεννημένη το 1832 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤο μήνυμα Μητσοτάκη για την Ημέρα της Μητέρας
Ειδική αναφορά στη συγκριμένη ημέρα, με ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανεβάζοντας φωτογραφία της μητέρας του, της συγχωρεμένης Μαρίκας Μητσοτάκη έγραψε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μάνα είναι μόνο μια… και κάποιες μέρες μας λείπει περισσότερο…. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες!» View this post on Instagram Μάνα είναι […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΦ.Γεννηματά: Η ανάρτηση της για την γιορτή της μητέρας
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μέσω ανάρτησης της στα social media, θέλησε να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο τα «χρόνια πολλά» στις υπόλοιπες γυναίκες, για την γιορτή της μητέρας. Χαρακτηριστικά η 55χρονη πολιτικός έγραψε στα social media ότι: «Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, “πόσο μου λείπει” μου […]
Διαβάστε το στο politik.grΗ Φ. Γεννηματά για την Ημέρα της Μητέρας
«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, "πόσο μου λείπει" μου λέει.
The post Η Φ. Γεννηματά για την Ημέρα της Μητέρας appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grTo μήνυμα του ΟΦΗ για την Ημέρα της Μητέρας
Η 10η Μαΐου είναι η Διεθνής Ημέρα της
Μητέρας και η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε το δικό της
μήνυμα μέσω social...
Διαβάστε το στο ekriti.grΧριστίνα Αλεξοπούλου για τη «Γιορτή της Μητέρας»
Σήμερα αμέτρητες ευχές θα εκφραστούν προς τις μητέρες. Στο θαύμα της δημιουργίας νέας ζωής, στην μοναδικότητα της σχέσης με το παιδί. Η μητέρα, η μάνα, είναι το μοναδικό πρόσωπο επάνω στη Γη που αγαπά χωρίς όρους, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς προσδοκία ανταπόδοσης. Και αυτήν ακριβώς την άδολη προσφορά αγάπης γιορτάζουμε και τιμούμε σήμερα, αλλά και κάθε μέρα. Μαζί λοιπόν με αυτές τις μητέρες, ας θυμηθούμε, με την απαραίτητη αναλογία, πως ο Κύριος από του Σταυρού, είπε προς την Μητέρα Του δείχνοντας τον Ευαγγελιστή Ιωάννη: «Γύναι, ἴδε ὁ υἱός σου» (απόδ: «Γυναίκα, αυτός είναι ο γιός σου από σήμερα»). Γιατί […]
Διαβάστε το στο dete.grTo μήνυμα του ΠΑΟΚ για την γιορτή της μητέρας (pic)
Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την γιορτή της μητέρας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram. Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» ανάρτησαν φωτογραφία μητέρας με το παιδί της στο γήπεδο της Τούμπας, συνοδεύοντάς την με το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα. «Χαρούμενη ημέρα της […]
Διαβάστε το στο thessports.grΗ Φ. Γεννηματά για την Γιορτή της Μητέρας
«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, «πόσο μου λείπει» μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν...
The post Η Φ. Γεννηματά για την Γιορτή της Μητέρας appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr