Ανώγεια: Την «παραδειγματική τιμωρία» του κατηγορουμένου ζητά η μητέρα του 30χρονου
14:34 - 10/05/2020
Συνολικά 11 είναι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις Αρχές σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στα Ανώγεια της Κρήτης…
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Θέλω την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου»- Τι κατέθεσε η μητέρα του 30χρονου θύματος
Σοκαρισμένα εξακολουθούν να είναι τα Ανώγεια από το διπλό φονικό που καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο. Ήδη 11 μάρτυρες έχουν προσέλθει στις αρχές και έχουν καταθέσει τις μαρτυρίες τους για το μοιραίο βράδυ. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η μητέρα του 30χρονου θύματος.
The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Θέλω την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου»- Τι κατέθεσε η μητέρα του 30χρονου θύματος appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνώγεια: Την "παραδειγματική" τιμωρία του κατηγορουμένου ζητά η μητέρα του 30χρονου
"Ο γιος μου προσπαθούσε να συμβιβάζει τους ανθρώπους που έχουν τσακωθεί ήταν χουβαρντάς, φιλήσυχος", είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔιπλό φονικό: Την «παραδειγματική τιμωρία» του κατηγορουμένου ζητά η μητέρα του 30χρονου
Συνολικά 11 είναι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις Αρχές σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στα Ανώγεια της Κρήτης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μεταξύ αυτών, και η μητέρα του 30χρονου, που έχασε τη ζωή του το μοιραίο βράδυ. «Με ειδοποίησε ο αδερφός μου να πάω στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων γιατί σκοτώσανε τον […]
Διαβάστε το στο irafina.gr