Φονικό στα Ανώγεια: Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων - «Θέλουμε δικαιοσύνη»

15:48 - 10/05/2020

Συνολικά 11 είναι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις Αρχές σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στα Ανώγεια της Κρήτης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μεταξύ αυτών, και η μητέρα του 30χρονου, που έχασε τη ζωή του το μοιραίο βράδυ. «Με ειδοποίησε ο αδερφός μου να πάω στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων γιατί σκοτώσανε τον Γιώργη… Έχασα τη γη  κάτω από τα πόδια μου. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου. Ο γιος μου προσπαθούσε να συμβιβάζει τους ανθρώπους που έχουν τσακωθεί ήταν χουβαρντάς, φιλήσυχος», είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star. «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη, περιμένουμε τις αποφάσεις. Όταν βγει η αλήθεια θα μιλήσουμε όλοι. Θέλουμε ηρεμία μόνο αυτό θέλουμε», σημείωσε με τη σειρά

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις