Φονικό - Ανώγεια: «Απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι τάχα σκότωσα τον πατέρα μου», λέει ο 29χρονος

07:51 - 11/05/2020

Ο Μανώλης Καλομοίρης ξεσπά μέσα από τη φυλακή για το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Mε σκοτώνει το απάνθρωπο σενάριο ότι τάχα εγώ σκότωσα τον πατέρα μου»- Τι απαντά ο 29χρονος Μ. Καλομοίρης

The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: «Mε σκοτώνει το απάνθρωπο σενάριο ότι τάχα εγώ σκότωσα τον πατέρα μου»- Τι απαντά ο 29χρονος Μ. Καλομοίρης appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Διπλό φονικό Ανώγεια: Απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι τάχα σκότωσα τον πατέρα μου

Δεν με αποτελειώνει η κατηγορία που αντιμετωπίζω, ούτε η τραγωδία που βιώνω αυτές τις ημέρες, ούτε ο ανείπωτος πόνος μου για τον άδικο χαμό του πατέρα μου με γονατίζει, παρά μόνο με σκοτώνει το απάνθρωπο σενάριο που επινοήθηκε ότι τάχα εγώ σκότωσα τον πατέρα μου…. Ο

Διαβάστε το στο madata.gr

Φονικό στα Ανώγεια. Ο Καλομοίρης ξεσπά Είναι απάνθρωπο να λένε ότι σκότωσα τον πατέρα μου

Ο Μανώλης Καλομοίρης ξεσπά μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το φόνο του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews χαρακτηρίζει απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι τάχα σκότωσα τον πατέρα μου. Ο καθ’ ομολογία του δράστης του φόνου του 30χρονου Ξυλούρη μέσα από το κατάστημα κράτησης Κρήτη – 1 στην Αγιά Χανίων λέει: Δεν με αποτελειώνει η κατηγορία που αντιμετωπίζω, ούτε η τραγωδία που βιώνω αυτές τις μέρες, ούτε ο ανείπωτος πόνος μου για τον άδικο χαμό του πατέρα μου με γονατίζει, παρά μόνο με σκοτώνει το απάνθρωπο σενάριο που επινοήθηκε ότι τάχα εγώ σκότωσα τον πατέρα μου…. Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες η πλευρά της οικογένειας Ξυλούρη υποστήριζε ότι ο 2

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ