Δίκη Τοπαλούδη: «Δεν πέταξα εγώ την Ελένη από τα βράχια» λέει ο δεύτερος κατηγορούμενος
18:18 - 12/05/2020
Εμμένοντας στον ισχυρισμό του ότι δεν ήταν εκείνος που χτύπησε, μαχαίρωσε και πέταξε την Ελένη Τοπαλούδη από τα βράχια, ο δεύτερος κατηγορούμενος επέρριψε για ακόμη μια φορά τις ευθύνες στον συγκατηγορούμενό του. Απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις της εισαγγελέως και των δικαστών, ο 21χρονος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την άτυχη φοιτήτρια δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Τοπαλούδη: Δεν πέταξα εγώ την Ελένη από τα βράχια λέει ο δεύτερος κατηγορούμενος
Διαβάστε το στο Δίκη Τοπαλούδη: «Σφυροκόπημα» από την εισαγγελέα - «Πινγκ πονγκ» από τους κατηγορούμενους
ΕΛΛAΔΑ
Μια νέα διάσταση της δράσης τους, η οποία είχε ως σκοπό την εξεύρεση κοριτσιών και στη συνέχεια την συνεύρεση μαζί τους, έδωσε σήμερα στη δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ο 21χρονος, δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, αλβανικής καταγωγής.
Απαντώντας σε ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι με τον 23χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του προσέλκυαν κοπέλες, τις οποίες στη συνέχεια μοιράζονταν στις ερωτικές τους συνευρέσεις. Κατά τον κατηγορούμενο, αυτό γίνονταν με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς οι ίδιοι να προβαίνουν στη διάπραξη κάποιου ποινικού αδικήματος. Μια παραδοχή, εκ μέρους του 21χρονου, η οποία έκανε την εισαγγελ
Διαβάστε το στο topontiki.grΔίκη Τοπαλούδη: Δεν πέταξα εγώ την Ελένη από τα βράχια λέει ο δεύτερος κατηγορούμενος
Με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας πρόκειται να συνεχιστεί αύριο η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Σήμερα ολοκληρώθηκε και η απολογία του 21χρόνου κατηγορούμενου, ο οποίος δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από το δικαστήριο. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ακολούθησε σύντομος διάλογος ανάμεσα στους δύο […]
Διαβάστε το στο lykavitos.gr