O Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

13:44 - 28/10/2019

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Την παρέλαση παρακολούθησαν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού. Προηγήθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου στο μνημείο της πόλης. {youtube}OiccjSD2-CM{/youtube}

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Ναύπλιο

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Το άρθρο O Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Ναύπλιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εορτάστηκε με περηφάνια η Εθνική Επέτειος στην Πάλαιρο

Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Πάλαιρο, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στο χώρο του Μνημείου έγινε επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών, ανάκρουση του Εθνικού Υμνου και χόρεψαν παραδοσιακους χορούς τα μέλη του συλλόγου Παλαίρου «Αγιος Δημήτριος». Παρέστησαν ο Δημήτρης Βίτσας Αναπληρωτής Δήμαρχος, ο Κώστας ... The post Εορτάστηκε με περηφάνια η Εθνική Επέτειος στην Πάλαιρο appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Εορτάστηκε με τιμή η Εθνική Επέτειος στην Πάλαιρο

Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Πάλαιρο, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στο χώρο του Μνημείου έγινε επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών, ανάκρουση του Εθνικού Υμνου και χόρεψαν παραδοσιακους χορούς τα μέλη του συλλόγου Παλαίρου «Αγιος Δημήτριος». Παρέστησαν ο Δημήτρης Βίτσας Αναπληρωτής Δήμαρχος, ο Κώστας … The post Εορτάστηκε με τιμή η Εθνική Επέτειος στην Πάλαιρο appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)