Ν. Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός» (ΒΙΝΤΕΟ)

07:45 - 13/05/2020

Ο γνωστός σε όλους Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, μιλώντας στο Ρυθμό 949, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα που έχουν ληφθεί τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, λέγοντας πως είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Χριστό, προσεύχονται και λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία.  «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός», […] Το άρθρο Ν. Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η δήλωση του Οικονομόπουλου που θα συζητηθεί: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε... (βίντεο)

«Ο κόσμος μπορούσε να πηγαίνει σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλούσε κορονοϊό; Δεν υπήρχε λύση για τον Χριστό;»

Διαβάστε το στο

Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμα και αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός» (vid)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την σχέση του με την εκκλησία, κάνοντας μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Διαβάστε το στο

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός (vid)

Θα συζητηθούν οι δηλώσεις του τραγουδιστή...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Οικονομόπουλος: «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από μένα ήταν λεπρός»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Ρυθμό 949 και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη του για την πίστη στον Θεό, τη Θεία Κοινωνία και τα μέτρα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ν. Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός» - BINTEO

«Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Αχαιός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμα κι αν ο προηγούμενος είχε την χειρότερη αρρώστια

“Θα κοινωνούσα ακόμα κι αν ο προηγούμενος είχε την χειρότερη αρρώστια” είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πίστη του, αλλά και για τον κορωνοϊό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρυθμό 949 ο Νίκος Οικονομόπουλος, εξέφρασε την άποψη του για την πίστη... The post Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμα κι αν ο προηγούμενος είχε την χειρότερη αρρώστια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια»-BINTEO

Είναι από τους κορυφαίους Ελληνες ερμηνευτές. Εκτός όμως από την The post Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια»-BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός» – Video

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, παραχώρησε συνέντευξη στον Ρυθμό και τη Μαρία Γεωργάκαινα. The post Νίκος Οικονομόπουλος: «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός» – Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής που είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού που όλοι βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας ότι η υψηλή μεταδοτικότητα του ιού δε θα τον αποτρέψει από το να λάβει τη Θεία Κοινωνία. «Κολλάς κορωνοϊό στην Εκκλησία, αλλά όχι στα σούπερ μάρκετ;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:«Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν. Εγώ θα το έκανα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένα άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια». Δείτε το σχετικό βίντεο Νίκος ΟικονομόπουλοςΘεία ΚοινωνίαΕκκλησίαΚορωνοϊόςμεταδοτικότηταβίντεοHas video: Exclu

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Το "τερμάτισε" ο Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον κορονοϊό, την εκκλησία, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πασίγνωστος τραγουδιστής δηλώνει: «Θα κοινωνούσα ακόμα και αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός» (video)

Η δήλωση του Έλληνα τραγουδιστή που θα συζητηθεί!

Διαβάστε το στο onmed.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Πασίγνωστος τραγουδιστής δηλώνει: «Θα κοινωνούσα ακόμα και αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός» (video)

Διαβάστε το στο queen.gr

Διαβάστε το στο onsports.gr

Οικονομόπουλος: Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στον Ρυθμό και τη Μαρία Γεωργάκαινα, μίλησε μεταξύ άλλων για την Εκκλησία, τη Θεία Κοινωνία και τον κορονοϊό.«Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι

Διαβάστε το στο madata.gr

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ν. Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός σε όλους Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, μιλώντας στο Ρυθμό 949, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα που έχουν ληφθεί τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, λέγοντας πως είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Χριστό, προσεύχονται και λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία.   «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής που είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος μίλησε για την Εκκλησία, την πίστη, τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και «αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια». Πιο συγκεριμένα στη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ν. Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός

Ο γνωστός σε όλους Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, μιλώντας στο Ρυθμό 949, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα που έχουν ληφθεί τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, λέγοντας πως είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Χριστό, προσεύχονται και λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία.   Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, δήλωσε χαρακτηριστικά! (πληροφορίες απο το makeleio) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ν. Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός

Διαβάστε το στο spoilers

Συγκλονίζει ο Οικονομόπουλος: “Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια”

Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Είναι από τους κορυφαίους Ελληνες ερμηνευτές. Εκτός όμως από την υπέροχη λαϊκή φωνή [...] The post Συγκλονίζει ο Οικονομόπουλος: “Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια” appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε τη χειρότερη αρρώστια που να είναι κολλητική...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρυθμό 949 ο Νίκος Οικονομόπουλος, εξέφρασε την άποψη του για την πίστη στο Θεό, τη Θεία Κοινωνία και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τις εκκλησίες. "Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία. Προς Θεού. Μου έλλειψε και όπως είδατε έλλειψε σε πάρα πολύ κόσμο. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδόσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Οικονομόπουλος για Θεία Κοινωνία: Θα κοινωνούσα και ας ήταν λεπρός ο προηγούμενος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την Θεία Κοινωνία και εξέφρασε τον προβληματισμό του, ότι δεν βρέθηκε ικανοποιητική λύση για της εκκλησίες στην καραντίνα.Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Ρυθμό 949 και μίλησε για την Θεία Κοινωνία, την πίστη στο Θεό και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση την περίοδο της καραντίνας για τις εκκλησίες. Πιο συγκεκριμένα εξέφρασε την αντίθεση του για το γεγονός, πως οι πιστοί δεν μπορούσαν να κοινωνήσουν την περίοδο των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Μάλιστα, είπε ότι θα κοινωνούσε ακόμη κι αν ήξερε ότι ο προηγούμενες είχε την χειρότερη κολλητική ασθένεια. «Ο κόσμος μπορούσε να πάει σούπερ μάρκετ, αλλά στην εκκλησία θα κολλούσε κορονοϊό. Λύσε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του δεν έκρυψε τη βαθιά του πίστη στην εκκλησία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Οικονομόπουλος: «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός»

Η άποψη του τραγουδιστή που θα συζητηθεί

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμα και αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός [βίντεο]

Θέση στο ζήτημα της Θείας Κοινωνίας και τη μετάδοση του κορωνοϊού πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μιλώντας στο Rythmos Tube στο περιθώριο της συμφωνίας του με την Heaven Music, ο Νίκος Οικονομόπουλος ρωτήθηκε για την επικαιρότητα και το ζήτημα του κορωνοϊού. Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο “ποια ερώτηση θα ήθελε να του κάνουν αλλά δεν του έχουν […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Συγκλονίζει ο Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αχαιός Νίκος Οικονομόπουλος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κρύψει πως είναι ιδιαίτερα πιστός. Το λέει όποτε του δίνεται η ευκαιρία.  Σε μια συνέντευξη έξι λεπτών περίπου, ο Οικονομόπουλος μίλησε την περισσότερη ώρα για την Εκκλησία, την πίστη, τη Θεία Κοινωνία, σε μια ομολογία πίστης. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα που ελήφθησαν για τον κορονοϊό και το γεγονός πως έκλεισαν οι Εκκλησίες ενώ απαγορεύτηκε και η Θεία Κοινωνία. “Κολλάς κορονοϊό στην Εκκλησία, αλλά όχι στα σούπερ μάρκετ;” αναρωτήθηκε και συνέχισε: “Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν. Εγώ θα το […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: "Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια"

"Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια»

Είναι από τους κορυφαίους Ελληνες ερμηνευτές. Εκτός όμως από την υπέροχη λαϊκή φωνή του είναι ένα πρότυπο για πολλούς ανθρώπους και κυρίως νέους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κρύψει πως είναι ιδιαίτερα πιστός. Το λέει όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Το έκανε και σήμερα, σε μια συνέντευξη που αναρτήθηκε από τη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία