Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για... το μηδενικό εισόδημα [βίντεο]

14:45 - 13/05/2020

Ο ηθοποιός απάντησε μέσω συνέντευξής του σε όσους τον κατέκριναν για το "πόθεν έσχες".

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το μηδενικό «πόθεν έσχες» του

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά 

Διαβάστε το στο

Αλέξης Γεωργούλης: Τι απαντά για το μηδενικό «πόθεν έσχες» του

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξή του στον Ant1 μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μηδενικό «πόθεν έσχες» του.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει γιατί το «πόθεν έσχες» του ήταν μηδενικό. «Από το 2007 πηγαινοέρχομαι Ελλάδα και Αμερική. Γενικότερα στο εξωτερικό. Εδώ και δέκα χρόνια έχω πράσινη κάρτα. Έχω μια μόνιμη κατοικία στην Αμερική και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έως το 2018 η βάση μου ήταν στην Αγγλία. Το 2019 εξαιτίας του […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις