Ο προπονητής Ποδοσφαίρου Γ. Παπαχρήστου μιλάει στο «e-ptolemeos.gr» για το πως βίωσε η Σουηδία και η ελληνική της κοινότητα την περίοδο του κορωνοϊού – Πως λειτούργησαν σχολεία και επαγγελματικός αθλητισμός (VIDEO)

17:51 - 13/05/2020

Ο Προπονητής Ποδοσφαίρου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Έρεμπρο της Σουηδίας, Γιώργος Παπαχρήστου, μιλάει διαδικτυακά στο e-ptolemeos.gr και τον Αντώνη Πουγαρίδη για το πως βίωσε η Σουηδία και η ελληνική της κοινότητα την περίοδο του κορωνοϊού. Επίσης, αναφέρεται στη λειτουργία των σχολείων στη χώρα, όπως και πως λειτούργησε ο επαγγελματικός αθλητισμός, εν μέσω πανδημίας: The post Ο προπονητής Ποδοσφαίρου Γ. Παπαχρήστου μιλάει στο «e-ptolemeos.gr» για το πως βίωσε η Σουηδία και η ελληνική της κοινότητα την περίοδο του κορωνοϊού – Πως λειτούργησαν σχολεία και επαγγελματικός αθλητισμός (VIDEO) appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)