Φονικό στα Ανώγεια: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του Νίκου Ξυλούρη

21:04 - 13/05/2020

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του "Αρχάγγελου της Κρήτης" Νίκου Ξυλούρη, Ρηνιώ στην ιστοσελίδα "anogi.gr" για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλόνιζε το Πανελλήνιο προ δύο εβδομάδων.«Ακούστε, λέγομαι Ρηνιώ Ξυλούρη του "Ψαρονίκου”. Τιμή και περηφάνια μου είναι τα Ανώγεια» γράφει αρχικά. «Θέλω να σας πω, επειδή Ξυλούρηδες, Καλομοίρηδες, Σκουλάδες, Κεφαλογιάννηδες, Κουνάληδες, Μανουράδες, όλοι μια οικογένεια είμαστε και είμαι περήφανη για αυτό, θα αφήσουμε την κακή την στιγμή πίσω και θα κάνουμε επανεκκίνηση» προσθέτει. «Δεν θα αφήσουμε ξανά χήρες και ορφανά και Μάνες να μοιρολογούνε...» καταλήγει η Ρηνιώ Ξυλούρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανώγεια: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του “αρχάγγελου” Νίκου Ξυλούρη για το φονικό

Συγκινεί και συγκλονίζει η ανάρτησης της κόρης του “Αρχάγγελου της Κρήτης” Νίκου Ξυλούρη, στην ιστοσελίδα “anogi.gr” για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλόνισε την ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ανώγεια: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του “αρχάγγελου” Νίκου Ξυλούρη για το φονικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Φονικό στα Ανώγεια: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του Νίκου Ξυλούρη

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του "Αρχάγγελου της Κρήτης" Νίκου Ξυλούρη, Ρηνιώ στην ιστοσελίδα "anogi.gr" για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλόνιζε το Πανελλήνιο προ δύο εβδομάδων. «Ακούστε, λέγομαι Ρηνιώ Ξυλούρη του "Ψαρονίκου”. Τιμή και περηφάνια μου είναι τα Ανώγεια» γράφει αρχικά. «Θέλω να σας πω, επειδή Ξυλούρηδες, Καλομοίρηδες, Σκουλάδες, Κεφαλογιάννηδες, Κουνάληδες, Μανουράδες, όλοι μια οικογένεια είμαστε και είμαι περήφανη για αυτό, θα αφήσουμε την κακή την στιγμή πίσω και θα κάνουμε επανεκκίνηση» προσθέτει. «Δεν θα αφήσουμε ξανά χήρες και ορφανά και Μάνες να μοιρολογούνε...» καταλήγει η Ρηνιώ Ξυλούρη.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Φονικό, Ανώγεια: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του Νίκου Ξυλούρη

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του “Αρχάγγελου της Κρήτης” Νίκου Ξυλούρη, Ρηνιώ στην ιστοσελίδα “anogi.gr” για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλόνιζε το Πανελλήνιο προ δύο εβδομάδων. «Ακούστε, λέγομαι Ρηνιώ Ξυλούρη του “Ψαρονίκου”. Τιμή και περηφάνια μου είναι τα Ανώγεια» γράφει αρχικά. «Θέλω να σας πω, επειδή Ξυλούρηδες, Καλομοίρηδες, Σκουλάδες, Κεφαλογιάννηδες, Κουνάληδες, Μανουράδες, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανώγεια: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Ξυλούρη για το φονικό

Συγκινεί και συγκλονίζει η ανάρτησης της κόρης του “Αρχάγγελου της Κρήτης” Νίκου Ξυλούρη, στην ιστοσελίδα “anogi.gr” για το διπλό φονικό... The post Ανώγεια: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Ξυλούρη για το φονικό appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα