Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς”

09:09 - 14/05/2020

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καλεσμένος στο The 2night Show την Τετάρτη, εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς”

“Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα: άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”. Ο Γεράσιμος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε πως βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάθλιψης ενώ μίλησε και για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix

Διαβάστε το στο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν μιλάω για τον μπαμπά μου, γιατί δεν υπήρχε

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δε σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς (VIDEO)

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καλεσμένος στο The 2night Show την Τετάρτη, εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ήταν πάντα απών. Μάλιστα, ο ηθοποιός προτίμησε μεγαλώνοντας να αποφεύγει να έχει συχνές επαφές μαζί του. “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”. Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς» (video)

«Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα.»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καλεσμένος στο The 2night Show την Τετάρτη, εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ήταν πάντα απών. Μάλιστα, ο ηθοποιός προτίμησε μεγαλώνοντας να αποφεύγει να έχει συχνές επαφές μαζί του. “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου, γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξομολογήθηκε καλεσμένος της εκπομπής The 2night show πως μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του. Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου, γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Τον γνώρισα, αλλά δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Μιλούσαμε. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε. Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με ά

Διαβάστε το στο spoilers

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλάει για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2Night Show, μίλησε για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Όπως αποκάλυψε και οι δύο του κόρες σκοπεύουν να ασχοληθούν με την υποκριτική ενώ ο γιος του με τα μαθηματικά. «Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε», είπε ενώ αποκάλυψε πως έχει βιώσει δυσκολίες αφού είχε μείνει άνεργος για μεγάλο διάστημα.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του (video)

"Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο