Η εξολολόγηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση: «Τα παιδιά με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης»

09:25 - 14/05/2020

Καλεσμένος στο late night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γ. Σκιαδαρέσης: «Τα παιδιά με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλάει για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης

Σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μίλησε για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, αλλά και πώς μεγάλωσε ως παιδί χωρισμένων γονιών. Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης από το πλατό της... The post Συγκλονίζει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γ. Σκιαδαρέσης: Τα παιδιά με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλάει για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Διαβάστε το στο real.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα παιδιά με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης...

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης  σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης  μεταξύ άλλων μίλησε  για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.  "Τα παιδιά με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης, γιατί είχα 6-7 μήνες να δουλέψω και δεν είχα φέρει δραχμή στο σπίτι...Λέω τα άσχημα, λάω και τα καλά. Έχουμε καταφέρει να ζούμε από αυτή τη δουλειά παρόλες τις δυσκολίες της", τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε όσα είπε  

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»