Άκης Σκέρτσος για δίκη Τοπαλούδη: Άλλο η ενσυναίσθηση κι άλλο η ταύτιση

15:28 - 14/05/2020

Ο υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος στην προσωπική του σελίδα στο fb άσκησε κριτική στην αγόρευση της εισαγγελέως στην εν εξελίξει δίκη για την υπόθεση Τοπαλούδη. Συγκεκριμένα έγραψε πως «Τα δικαστήρια δεν είναι “λαϊκή απογευματινή”. Άλλο η ενσυναίσθηση, αναγκαίο στοιχείο για μια ισορροπημένη δικαστική κρίση, και άλλο η ταύτιση», σχολιάζοντας έτσι την χθεσινή αγόρευση […] The post Άκης Σκέρτσος για δίκη Τοπαλούδη: Άλλο η ενσυναίσθηση κι άλλο η ταύτιση appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Σκέρτσος για δίκη Τοπαλούδη: Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή

Διαβάστε το στο

Άκης Σκέρτσος για δίκη Τοπαλούδη: Εξέφρασα προσωπική άποψη - Τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή

«Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή», αναφέρει σε δήλωσή του o Άκης Σκέρτσος, μετά τις με αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος εκφράζει τη λύπη του που η εν λόγω ανάρτηση παρερμηνεύθηκε και επαναλαμβάνει την ευχή του «οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει». Η δήλωση του Άκη Σκέρτσου έχει ως εξής: "Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πο

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας