Τετάρτη η ψηφοφορία στη Βουλή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο

17:12 - 14/05/2020

Την Τετάρτη 20 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η ψηφοφορία επί του αιτήματος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η ψηφοφορία που ζήτησε η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας θα είναι μυστική, και οι βουλευτές σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής θα εισέλθουν σε πέντε ομάδες των 60 για να ψηφίσουν. Η συζήτηση επί του αιτήματος διεύρυνσης του κατηγορητηρίου θα γίνει την προηγούμενη, δηλαδή την προσεχή Τρίτη και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα υπολογίζεται να διαρκέσει 8 ώρες. Λόγω των μέτρων του κορονοϊού αποφασίστηκε να υπάρχει αρχικά ένας κύκλος των

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διεύρυνση κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο ζητά η ΝΔ

Το πρωί της Τρίτης 19 Μαϊου εισάγεται για συζήτηση στην ολομέλεια η πρόταση των 30 βουλευτών της ΝΔ για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Διεύρυνση κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο ζητά η ΝΔ

Το πρωί της Τρίτης 19 Μαϊου εισάγεται για συζήτηση στην ολομέλεια η πρόταση των 30 βουλευτών της ΝΔ για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Δεδομένου ότι η πρόταση της ΝΔ έχει στηριχθεί, μεταξύ άλλων, και στην κατάθεση και μήνυση που έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, ο ΣΥΡΙΖΑ εγείρει ζήτημα σε […] The post Διεύρυνση κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο ζητά η ΝΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο