Ερώτηση στην ΕΕ κατέθεσε η Ευρωβουλευτής Μ. Σπυράκη για την προστασία του φυτού Primula λόγω παράνομης υπερσυγκομιδής από Αλβανούς στην περιοχή της Καστοριάς

20:27 - 14/05/2020

 Ερώτηση στην Ευρωπαική Επιτροπή για την προστασία σπάνιου θεραπευτικού φυτού primula που χρησιμοποιείται στην ευρωπαϊκή φαρμακοβιομηχανία και κινδυνεύει με εξαφάνιση λόγω παράνομης υπερσυγκομιδής από εισερχόμενους από την Αλβανία, κατέθεσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη έχει ως εξής: Το θεραπευτικό άγριο φυτό Primula ... The post Ερώτηση στην ΕΕ κατέθεσε η Ευρωβουλευτής Μ. Σπυράκη για την προστασία του φυτού Primula λόγω παράνομης υπερσυγκομιδής από Αλβανούς στην περιοχή της Καστοριάς appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)