Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου»

14:43 - 15/05/2020

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η μάνα: «Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου»

«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου», φώναξε η Κυριακή Τοπαλούδη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: «Ποιο ελαφρυντικό; Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου»

Δεν μπόρεσε να αντέξει η μάνα της αδικοχαμένης φοιτήτριας  Ελένης Τοπαλούδη τη στιγμή που ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη ζητούσε…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου

Ξέσπασε η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη την ώρα που αγόρευε στο δικαστήριο ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη ζητώντας την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας αναφέροντας πως μακάρι η Ελένη να βρίσκονταν στη ζωή. «Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυτνικό 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε... The post Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Τοπαλούδη: Ποια ελαφρυντικά; Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω

Αδιαθεσία αισθάνθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη η οποία φορτίστηκε

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Όταν λέμε ισόβια, να είναι ισόβια»

ΕΛΛAΔΑ  Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μετά την ανακοίνωση των ποινών που επέβαλε το δικαστήριο στους δύο κατηγορούμενους, για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της.   «Το αποτελέσματα το περιμέναμε. Ήταν το αναμενόμενο. Δυστυχώς ο Ποινικός Κώδικας που υφίσταται αυτό προβλέπει. Αυτή είναι η ανώτερη ποινή. Ισόβια -που είναι μέχρι 25 έτη- για τη δολοφονία και 15 έτη για τον ομαδικό βιασμό. Εμένα δεν με ικανοποιεί σαν μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης», ανέφερε.   «…..Κάνω έκκληση στους πολιτικούς να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Να αλλάξουν τους νόμους και να στηρίζουν τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τους δολοφόνους», συμπλήρωσε η μητέρ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δε γυρνάει πίσω το παιδί. Tο κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου

Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγο για να ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον εντολέα του.Ήταν η στιγμή που σε μια αποστροφή του λόγου του και ενώ ζητούσε την αναγνώριση του

Διαβάστε το στο madata.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Ποιο ελαφρυντικό, βίασε και σκότωσε το παιδί μου (pics)

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε μέσα  στην δικαστική αίθουσα, τη στιγμή που ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου ζητούσε από το…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη για Ροδίτη: «Το κ@πρ@σκυλο σκότωσε το παιδί μου και θέλει και ελαφρυντικό»

Κατά την διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου του Ροδίτη κατηγορουμένου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο άκουσμα του αιτήματος αναγνώρισης του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας. «Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» είπε και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας, ενώ το ακροατήριο την χειροκροτούσε.  

Διαβάστε το στο pronews.gr

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης-Πουταν@ς γιοί, κοπρόσκυλα…σκότωσατε το παιδί μου

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε τη στιγμή που αγόρευε στο δικαστήριο ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη ζητώντας την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας αναφέροντας πως μακάρι η Ελένη να βρίσκονταν στη ζωή. Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου. Η μητέρα αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας κλαίγοντας με τον ακροατήριο να την χειροκροτεί. Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα που φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας για να καταλήξει η Κούλα Τοπαλούδη. Ποιο ελαφρυντικό πουτάνας γιοί.       (πληροφορίες από το nassosblog) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το ξ

Διαβάστε το στο spoilers

Το ξέσπασμα της μάνας της Ελένης:Ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου

Ξέσπασε  η μητέρα της Ελένης Πριν από λίγο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε την ώρα που αγόρευε στο δικαστήριο ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη ζητώντας την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας και αναφέροντας πως μακάρι η Ελένη να βρίσκονταν στη ζωή. Τότε η μητέρα της Ελένης, που παρακολουθούσε τη δίκη φώναξε: «Δεν γυρνάει πίσω το παιδί μου. Ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου». Η μητέρα αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας και με τον ακροατήριο να την χειροκροτεί. Έξω από...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ελένη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι – Το ξέσπασμα της μητέρας της! «Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου»

Στο τέλος της έφτασε σήμερα μια από τις πιο σημαντικές δίκες της δεκαετίας. Η δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Μια δίκη που ξεσήκωσε πάθη και αντιπαραθέσεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό από κοινού κρίθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι για την φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του επί της ενοχής των δύο νεαρών κατηγορουμένων και η διαδικασία συνεχίζεται με το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά ώστε να ανακοινωθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επί των ποινών. Αξίζει να […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: "Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου" (video)

"Δε γυρνάει πίσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Δε γυρνάει πίσω το παιδί ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγο για να ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον εντολέα του. Ήταν η στιγμή που σε μια αποστροφή του λόγου του, και ενώ ζητούσε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας, ο δικηγόρος ευχήθηκε να βρισκόταν στη […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Ξέσπασε η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη: «Ποιο ελαφρυντικό; Tο κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου»

Με την κατάσταση να είναι φορτισμένη, καθώς αναμένεται η ποινή του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου Αλβανού που βίασαν και σκότωσαν την κόρη της, η μάνα της Ελένης ξέσπασε όταν άκουσε τον συνήγορο να μιλάει για ελαφρυντικά. Ο δικηγόρος του 23χρονου Ροδίτη ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας και ευχήθηκε να ήταν ζωντανή Ελένη.  […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι