Μετά την Μπεσίκτας, κρούσμα κορονοϊού και στην Γαλατάσαραϊ

15:09 - 15/05/2020

Η ποδοσφαιρική Τουρκία συνεχίζει να μαστίζεται από κρούσματα κορονοϊού, με την τελευταία ομάδα στην οποία εντοπίστηκε ο ιός να είναι η Γαλατάσαραϊ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

 Μετά την Μπεσίκτας, κρούσμα κορωνοϊού και στην Γαλατάσαραϊ

Ο κορωνοιός αποτελεί μία εφιαλτική πραγματικότητα και δεν θα φύγει από τη μία ημέρα στην άλλη και αυτό το διαπιστώνει καθημερινά όλος ο πλανήτης. Ακόμα και ο ποδοσφαιρικός, με την Τουρκία να ανακοινώνει επίσημα πως θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου αλλά την προετοιμασία των ομάδων να γίνεται μετ’ εμποδίων. Και αυτό γιατί μετά […] The post  Μετά την Μπεσίκτας, κρούσμα κορωνοϊού και στην Γαλατάσαραϊ appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μετά την Μπεσίκτας, κρούσμα κορωνοϊού και στην Γαλατάσαραϊ

Η ποδοσφαιρική Τουρκία συνεχίζει να μαστίζεται από κρούσματα κορονοϊού, με την τελευταία ομάδα στην οποία εντοπίστηκε ο ιός να είναι η Γαλατάσαραϊ. Ο κορωνοιός αποτελεί μία εφιαλτική πραγματικότητα και δεν θα φύγει από τη μία ημέρα στην άλλη και αυτό το διαπιστώνει καθημερινά όλος ο πλανήτης. Ακόμα και ο ποδοσφαιρικός, με την Τουρκία να ανακοινώνει επίσημα […] The post Μετά την Μπεσίκτας, κρούσμα κορωνοϊού και στην Γαλατάσαραϊ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)