«Αιχμές» από πατέρα Ε.Τοπαλούδη: «Έφτανε το τέλος και απευθύνθηκαν όπου μπορούσαν - Άκουσα δηλώσεις από υπουργούς...»
19:44 - 15/05/2020
Συγκλόνισε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μετά την καταδίκη των δραστών σε ισόβία κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικό, ενώ μάλιστα άφησε και αιχμές για προσπάθιες παρέμβασης στην δικαιοσύνη από ενδεχόμενες πολιτικές διασυνδέσεις που είχαν οι δράστες.
«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη, ή ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη…», δήλωσε μετά την απόφαση ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.
«Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας . Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάνανε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν . Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr