Λαφαζάνης για ομολογία Βούτση: Το είπα και εγώ και μου έλεγαν «θα μας κάψεις» (Video)

11:21 - 11/10/2019

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομολογία του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος χωρίς περιστροφές είπε, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά, ότι το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Στο θέμα αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος το 2012 είχε κάνει μια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Λαφαζάνης για Βούτση : Τα έλεγα εγώ και ο Τσιπρας μου απαντούσε «θα μας κάψεις»

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τις δηλώσεις Βούτση για τον «απροετοίμαστο ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε το στο

Λαφαζάνης για δηλώσεις Βούτση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απροετοίμαστος να κυβερνήσει: Όταν το είπα εγώ μου έλεγαν «θα μας κάψεις»

Πολιτική  Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος χωρίς περιστροφές είπε, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά, ότι το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.  Στο θέμα αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος το 2012 είχε κάνει μια παρόμοια δήλωση και είχε προκαλέσει τότε μεγάλες αντιδράσεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντελώς ανέτοιμος και απροετοίμαστος για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας» επανέλαβε ο κ. Λαφαζάνης αποκαλύπτοντας ότι τότε «με έπαιρνε τηλέφωνο ο Τσίπρας και μου έλεγε "θα μας κάψεις", αυτά υπονομεύουν την προοπτική μας» είπε ο κ. Λαφαζάνης. Όπως εξήγησε «εγώ για να βοηθήσω έκαν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λαφαζάνης για τον… «ανέτοιμο» Βούτση: Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγαν θα μας κάψεις!

«Είχαμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που βάδιζε προς τη διακυβέρνηση και δεν είχε πρόγραμμα με αρχή και μέση, τέλος για το τι θα κάνει [...]Λέγαμε ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια και δεν είχαμε αναλύσει τις συνέπειες», ανέφερε στη δική του ομολογία ο πρώην υπουργός της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα The post Λαφαζάνης για τον… «ανέτοιμο» Βούτση: Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγαν θα μας κάψεις! appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια