Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου
12:07 - 16/05/2020
Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. “Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε η κα Τοπαλούδη.
Η ίδια ζήτησε τα ισόβια “να είναι πραγματικά
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους”
Με λόγια που κάρφωναν σα μαχαίρια, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την απόφαση του δικαστηρίου. “Η Ελένη ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Το σπίτι μου είναι η φυλακή μου και το δωμάτιο κελί μου - ΒΙΝΤΕΟ
“Η Ελένη δεν γυρνάει, όποια και να ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στον βαθμό που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών ...
Διαβάστε το στο real.grΞέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σε 8 χρόνια θα μπορούν να γυρίσουν στο νησί τους
The post Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σε 8 χρόνια θα μπορούν να γυρίσουν στο νησί τους appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΞέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους”
Με λόγια που κάρφωναν σα μαχαίρια, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την απόφαση του δικαστηρίου. “Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε, τονίζοντας ότι τα ισόβια θα έπρεπε “να είναι πραγματικά ισόβια”. “Όσο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr