Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου

12:07 - 16/05/2020

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. “Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε η κα Τοπαλούδη. Η ίδια ζήτησε τα ισόβια “να είναι πραγματικά

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους”

Με λόγια που κάρφωναν σα μαχαίρια, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την απόφαση του δικαστηρίου. “Η Ελένη ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Το σπίτι μου είναι η φυλακή μου και το δωμάτιο κελί μου - ΒΙΝΤΕΟ

“Η Ελένη δεν γυρνάει, όποια και να ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στον βαθμό που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών ...

Διαβάστε το στο real.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σε 8 χρόνια θα μπορούν να γυρίσουν στο νησί τους

The post Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σε 8 χρόνια θα μπορούν να γυρίσουν στο νησί τους appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη! “Σε 8 χρόνια μπορεί να πάρουν άδεια για το νησί τους”

Με λόγια που κάρφωναν σα μαχαίρια, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την απόφαση του δικαστηρίου. “Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε, τονίζοντας ότι τα ισόβια θα έπρεπε “να είναι πραγματικά ισόβια”. “Όσο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!