Δόμνα Μιχαηλίδου:»Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί»!

12:27 - 16/05/2020

Η υφυπουργός Εργασίας και Kοινωνικών υποθεσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, ανοίγει την καρδιά της στα «Π» και εξομολογείται τα συναισθήματά της για το δύσκολο κυβερνητικό έργο που ανέλαβε, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και μιλά για την καθημερινότητά της The post Δόμνα Μιχαηλίδου:»Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί»! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί»

Μια πιο προσωπική συνέντευξη έδωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου στα Παραπολιτικά...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί

Συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η υφυπουργός Εργασίας και Kοινωνικών υποθεσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα συναισθήματά της για το δύσκολο κυβερνητικό έργο που ανέλαβε, την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της. Μιλώντας για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκαλύπτει: «Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες είναι προτεραιότητα τόσο δική μου όσο και του πρωθυπουργού. Τον Δεκέμβριο του 2019, πραγματοποιήσαμε στο Ζάππειο εκδήλωση με τίτλο «Μια οικογένεια για κάθε παιδί», παρουσία του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης, φορέων και πολιτών. Θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουμε το συγκεκριμένο θέμα,

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί- Η σκέψη υπήρχε ανέκαθεν στο μυαλό μου

«Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες είναι προτεραιότητα τόσο δική μου όσο και του πρωθυπουργού. Τον Δεκέμβριο του 2019, πραγματοποιήσαμε στο Ζάππειο εκδήλωση με τίτλο «Μια οικογένεια για κάθε παιδί», παρουσία του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης, φορέων και πολιτών. Θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουμε το συγκεκριμένο θέμα, καθώς είναι […] The post Δόμνα Μιχαηλίδου: Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί- Η σκέψη υπήρχε ανέκαθεν στο μυαλό μου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Δόμνα Μηχαηλίδου αποκαλύπτει – “Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί”

Στα Παραπολιτικά και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη επέλεξε η Δόμνα Μιχαηλίδου να ανοίξει την καρδιά της. Η υφυπουργός Εργασίας και […] The post Η Δόμνα Μηχαηλίδου αποκαλύπτει – “Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί

Μια πιο προσωπική συνέντευξη έδωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για την δύσκολη δουλειά της, πως περνά τον ελεύθερο της χρόνο και την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί.Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις αναδοχές και

Διαβάστε το στο madata.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Θα υιοθετούσα ένα παιδί»

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε όλους και για όλα και συγκεκριμένα για το κυβερνητικό έργο και για την προσωπική της ζωή. Η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στις υιοθεσίες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες είναι προτεραιότητα τόσο δική μου όσο και του πρωθυπουργού. […] The post Δόμνα Μιχαηλίδου: «Θα υιοθετούσα ένα παιδί» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δ, Μιχαηλίδου: Σκέφτομαι την υιοθεσία

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου,σε συνέντευξή της στα “Παραπολιτικά” μίλησε τόσο για το έργο της στην κυβέρνηση, όσο και τη σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδί. Σχετικά με την αναδοχή και την υιοθεσία ανέφερε ότι “Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες είναι προτεραιότητα τόσο δική μου όσο και του πρωθυπουργού. Τον Δεκέμβριο […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της