Μπακογιάννη για τον συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπακογιάννη για συνωστισμό στην Ομόνοια: Είπε «συγγνώμη έκανα λάθος». Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη!
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη νέα όψη της πλατείας Ομονοίας, αλλά και στο συνωστισμό που σημειώθηκε κατά την παρουσίασή της από το δήμαρχο Αθηνών και γιο της, Κώστα Μπακογιάννη. «Μια ωραία πλατεία που αποδόθηκε στους Αθηναίους, μέσα στη γενικότερη προσπάθεια απόδοσης του δημόσιου χώρου», υπογράμμισε σχετικά. Όσον αφορά στο συνωστισμό και τη συγγνώμη του Κώστα […]
The post Μπακογιάννη για συνωστισμό στην Ομόνοια: Είπε «συγγνώμη έκανα λάθος». Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη! appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video)
Πολιτική
Για το συνωστιμό στην πλατεία Ομονοίας που σημειώθηκε κατά την παρουσίασή της από το δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» η πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη. Το παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Είπε συγγνώμη έκανα λάθος. Δεν ξέρουμε πολλούς ανθρώπους με ταχύτητα να αναγνωρίζουν το λάθος τους», ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε πως η Ομόνοια όπως είναι σήμερα είναι «μια μοναδική Ομόνοια» που «αρέσει πραγματικά σε ολόκληρο τον κόσμο».
«Το σημαντικό είναι να πειστούμε όλοι ότι η κοινωνική απόσταση είναι επιβεβλημένη πολιτική», πρόσθεσε και επισήμανε ότι «δυστυχώς δεν υπάρχει
Διαβάστε το στο topontiki.grΜπακογιάννη για την Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη
«Δεν ξέρουμε πολλούς ανθρώπους με ταχύτητα να αναγνωρίζουν το λάθος τους»...
Διαβάστε το στο news.gr