Χιόνια με καύσωνα στην Κρήτη: Μετά τη viral φωτογραφία δείτε και το βίντεο – «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος» (vid)

13:09 - 16/05/2020

Πιθανότατα θα πρέπει να βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς η φωτογραφία με τα δύο παιδιά που φαίνεται να πηγαίνουν για καλοκαιρινό μπάνιο ανάμεσα στα χιόνια και απέσπασε εκατοντάδες επαινετικά σχόλια, καθώς οι χρήστες των social media τη βρήκαν καταπληκτική ως ιδέα και εκτέλεση. Σκοπός του φωτογράφου είναι να καταδειχθεί το γεγονός ότι, ζώντας στην Κρήτη, μέσα […] The post Χιόνια με καύσωνα στην Κρήτη: Μετά τη viral φωτογραφία δείτε και το βίντεο – «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιόνια στον Ψηλορείτη: Μετά τη viral φωτογραφία ήρθε και το βίντεο

Lamianow.gr Χιόνια στον Ψηλορείτη: Μετά τη viral φωτογραφία ήρθε και το βίντεο Viral έγινε και δικαίως η εντυπωσιακή φωτογραφία του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη (cretanbeaches.com), μια φωτογραφία που αποτυπώνει τις αντιθέσεις τις οποίες μπορεί κάποιος να βιώσει στο μοναδικο τοπίο της Κρήτης. Η φωτογραφία με δύο παιδιά που φαίνεται να πηγαίνουν για καλοκαιρινό μπάνιο ανάμεσα στα χιόνια απέσπασε εκατοντάδες επαινετικά σχόλια, καθώς οι χρήστες των social media τη βρήκαν καταπληκτική ως […] Χιόνια στον Ψηλορείτη: Μετά τη viral φωτογραφία ήρθε και το βίντεο Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας