Θύμα χάκερ ο Χρήστος Δάντης - Τι συνέβη;

13:33 - 16/05/2020

Το τελευταίο διάστημα, πολλοί είναι οι διάσημοι που πέφτουν θύματα χάκερ και διαδικτυακής απάτης. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται πλέον και ο Χρήστος Δάντης....

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θύμα χάκερ έπεσε ο Χρήστος Δάντης – Τι συνέβη;

Θύμα χάκερ στο facebook έπεσε ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρούσε στο Facebook μία επαγγελματική σελίδα στην οποία προωθούσε τις δουλειές του και όλα όσα έκανε γενικότερα επάνω στην μουσική. Αυτή η σελίδα σήμερα, όμως, δεν υπάρχει διότι “χακαρίστηκε”. «Φαίνεται πως κάποιος χάκαρε τη σελίδα μου στο Facebook και δεν υπάρχει πλέον. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στην σχετική του ανάρτηση.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Θύμα χάκερ ο Χρήστος Δάντης (φώτο)

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Χρήστος Δάντης καθώς άγνωστοι τού χάκαραν λογαριασμό του στα social media. Ο τραγουδιστής είναι δεινός χρήστης των social media και μάλιστα έχει συχνότατη επικοινωνία με τους ακολούθους του, σχεδόν καθημερινά. Επίσης, καθημερινά κάνει αναρτήσεις, ενημερώνοντας για διάφορα καλλιτεχνικά του πρότζεκτς και ευχάριστες στιγμές του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσφάτως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θύμα χάκερ ο Χρήστος Δάντης

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης έπεσε θύμα χάκερ στο facebook. Ο τραγουδιστής διατηρούσε στο facebook μια επαγγελματική σελίδα, προκειμένου να προωθεί τις δουλειές του. Από σήμερα όμως, η σελίδα δεν υπάρχει, γιατί χακαρίστηκε. “Φαίνεται πως κάποιος χάκαρε τη σελίδα μου στο Facebook και δεν υπάρχει πλέον. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας συμβεί”, έγραψε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Θύμα χάκερ ο Χρήστος Δάντης

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»