ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ! Σε 8 χρόνια θα παίρνουν άδειες – Εγώ καταδικάστηκα σε αιώνιο θάνατο
15:53 - 16/05/2020
Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, όταν και μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την απόφαση του δικαστηρίου. Όπως τόνισε τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια. Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών είπε, τονίζοντας ότι τα ισόβια θα έπρεπε να είναι πραγματικά ισόβια. Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή. Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου Αυτό τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ενώ για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη. Υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι:
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ! «Σε 8 χρόνια θα παίρνουν άδειες – Εγώ καταδικάστηκα σε αιώνιο θάνατο» [ΒΙΝΤΕΟ]
Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, όταν και μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την απόφαση του δικαστηρίου. Όπως τόνισε τα «ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια». “Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε, τονίζοντας ότι τα ισόβια θα έπρεπε “να είναι πραγματικά […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr