Ευτυχία Μελή: Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό (φώτο)
16:01 - 16/05/2020
Την ηθοποιό Ευτυχία Μελή γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις».
Η όμορφη Ευτυχία υποδύεται την «Κατερίνα Μαρόγλου», σύζυγο του Μιλτιάδη, (Κούλη Νικολάου). Η ηθοποιός είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία στην άσφαλτο και με μία ανάρτησή της στο Facebook περιέγραψε το πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή από ένα σοβαρό τροχαίο. Διαβάστε την ανάρτησή της:
«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε μόνο δύο δευτερόλεπτα κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευτυχία Μελή: Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό του σίριαλ «8 λέξεις» (pics)
«Από χτες κοιτάω τη φύση και τον ουρανό, σαν δώρο Θεού» έγραψε για το τροχαίο που είχε η ηθοποιός Ευτυχία Μελή Την ηθοποιό Ευτυχία Μελή (Eftehea Meli) γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη Ευτυχία υποδύεται την «Κατερίνα Μαρόγλου», σύζυγο του Μιλτιάδη, (Κούλη Νικολάου). […]
The post Ευτυχία Μελή: Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό του σίριαλ «8 λέξεις» (pics) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΕυτυχία Μελή: Σοβαρό τροχαίο για την ηθοποιό του σίριαλ 8 λέξεις
Η Ευτυχία Μελή, η Κατερίνα Μαρόγλου από τις 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ, σώθηκε προφανώς από θαύμα, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.Η ηθοποιός που γλίτωσε την τελευταία στιγμή, περιγράφει στο Facebook:
«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει
Διαβάστε το στο madata.gr