Βελβεντό: Η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου οδήγησε αρκετούς επισκέπτες στο πανέμορφο Φαράγγι του Σκεπασμένου, για μια όαση δροσιάς!

14:36 - 17/05/2020

Ο καύσωνας του σαββατοκύριακου οδήγησε εκατοντάδες επισκέπτες στο πανέμορφο Βελβεντό Κοζάνης, με το φαράγγι του Σκεπασμένου, το δάσος , τον καταρράκτη να αποτελούν μια ανάσα δροσιάς. Οι φωτογραφίες είναι του δημάρχου Βελβεντού, Μανώλη Στεργίου. The post Βελβεντό: Η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου οδήγησε αρκετούς επισκέπτες στο πανέμορφο Φαράγγι του Σκεπασμένου, για μια όαση δροσιάς! appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)