Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης μας
15:54 - 17/05/2020
“Θεία, ένα κοριτσάκι μου είπε ότι η γιαγιά της, της είπε ότι είμαι χοντρή” μου παραπονέθηκε κλαίγοντας η οχτάχρονη ανιψιά μου. Όπως ήταν φυσικό, τα έχασα από την συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας και σκέφτηκα πως με αυτό τον τρόπο ξεκινάει το Bullying στα σχολεία και όχι μόνο! Τα παιδιά είναι ο καθρέπτης μας! Αν βλέπουν […]
The post Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης μας appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απαισιοδοξία των καιρών μας
Η απαισιοδοξία των καιρών μας αποτελείται όπου δεν υπάρχει καλή προοπτική για τη ζωή μας, το μέλλον, τα όνειρα και τις προσδοκίες μας.
Επικρατεί συνήθως μια απραξία λόγω του ότι μέσα μας φωλιάζει η αρνητικότητα η οποία προέρχεται από τις σκέψεις ότι δεν τα καταφέρουμε και ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε όλα αυτά που θέλουμε. Αυτή η στάση ζωής χαρακτηρίζει συνήθως πολλούς νέους και συχνά πληγώνονται μόνο και μόνο στη σκέψη της αποτυχίας με αποτέλεσμα να φοβούνται να προχωρήσουν παρακάτω ή να επιλέγουν τις ΄΄εύκολες΄΄ λύσεις.
Σε αυτήν την απαισιοδοξία όμως, αρκετές φορές αν όχι τις πλείστες, συμβάλλει η υπερβολή της πληροφόρησης ή μάλλον καλύτερα της παραπληροφόρησης και των ΄΄μαύρων΄΄ ειδήσεων πο
Διαβάστε το στο