Συγκλονίζει στο «Μαζί σου» η Ευτυχία Μελή: «Είδα το θάνατο μπροστά μου» [video]
16:33 - 17/05/2020
Η Ευτυχία Μελή μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου το Σαββατοκύριακο" για το σοβαρό τροχαίο που έζησε και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.
The post Συγκλονίζει στο «Μαζί σου» η Ευτυχία Μελή: «Είδα το θάνατο μπροστά μου» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει στο «Μαζί σου» η ηθοποιός των «8 λέξεων» Ευτυχία Μελή: «Είδα το θάνατο μπροστά μου» [video]
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις«, Ευτυχία Μελή, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή. Η γνωστή ηθοποιός ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει στο «Μαζί σου» η ηθοποιός των «8 λέξεων» Ευτυχία Μελή: «Είδα το θάνατο μπροστά μου» [video] δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η ηθοποιός που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου: «Είδα το θάνατο μπροστά μου»
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις«, Ευτυχία Μελή, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» για τη μοιραία ημέρα αναφέροντας ότι έσωσε τη ζωή της κατά λάθος. «Εγώ από δύο δευτερόλεπτα έσωσα τη ζωή […]
Διαβάστε το στο irafina.gr