Τραγωδία στο Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου έμαθε για τον θάνατό του από τις ειδήσεις

21:16 - 17/05/2020

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η τραγωδία με τέσσερα θύματα στο Λουτράκι. Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατό τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας. Οι τέσσερις φίλοι πίστεψαν τις φήμες για την

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου έμαθε για τον θάνατό του από τα δελτία ειδήσεων (VIDEO)

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τεσσάρων ατόμων στο Λουτράκι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας. Οι τέσσερις φίλοι πίστεψαν τις φήμες για την ύπαρξη θησαυρού στη σπηλιά και χάθηκαν στο... κυνήγι του. Ο ηλικιωμένος θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ότι οργάνωσε το κυνήγι του θησαυρού. Η σύζυγος του 45χρονου θύματος αναζήτησε πρώτη τους τέσσερις άνδρες. Όπως είπε "εγώ ενημέρωσα την Πυροσβεστική όταν έψαχνα επί ώρες τον άνδρα μου χωρίς αποτέλεσμα. Ήξερα περίπου πού θα πάνε και πήγα να τους ψάξω". Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 72χρονου που έμαθε για τον θάνατό του από τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου που πέθανε στη σπηλιά, έμαθε για τον θάνατό του από τα δελτία ειδήσεων

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τέσσερις φίλοι πίστεψαν τις φήμες για την ύπαρξη θησαυρού στη σπηλιά και χάθηκαν στο κυνήγι του. Ο ηλικιωμένος θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ότι οργάνωσε το κυνήγι του θησαυρού. Η σύζυγος […] The post Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου που πέθανε στη σπηλιά, έμαθε για τον θάνατό του από τα δελτία ειδήσεων appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τραγωδία στο Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου έμαθε για τον θάνατό του από τα δελτία ειδήσεων

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η τραγωδία με τέσσερα θύματα στο Λουτράκι. Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατό τους.

Διαβάστε το στο real.gr

Λουτράκι, ζωντανά:Η γυναίκα του 72χρονου έμαθε τον θάνατο του απο τα Δελτία Ειδήσεων

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τέσσερις φίλοι πίστεψαν τις φήμες για την ύπαρξη θησαυρού στη σπηλιά και χάθηκαν στο κυνήγι του.       Ο ηλικιωμένος θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ότι οργάνωσε το κυνήγι του θησαυρού. Η σύζυγος του 45χρονου θύματος αναζήτησε πρώτη τους τέσσερις άνδρες. Όπως είπε εγώ ενημέρωσα την Πυροσβεστική όταν έψαχνα επί ώρες τον άνδρα μου χωρίς αποτέλεσμα. Ήξερα περίπου πού θα πάνε και πήγα να τους ψάξω. Η σύζυγος του 72χρονου που έμαθε για τον θάνατό του από τα δελτία ειδήσεων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω, λέει

Διαβάστε το στο spoilers

Τραγωδία στο Λουτράκι: Η σύζυγος του 72χρονου έμαθε για το θάνατό του από τις ειδήσεις

"Δεν ήξερα πού πήγε δεν μας έλεγε τίποτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!