Μεγάλη συγκέντρωση κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού στην Βραζιλία με στήριξη του προέδρου Ζ.Μπολσονάρου!
23:05 - 17/05/2020
O πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, χαιρετίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προεδρικό μέγαρο, όπου τόσο ο ίδιος όσο και οι οπαδοί του εκφράζουν τη δυσφορία τους για τα μέτρα καραντίνας, που απειλούν να πλήξουν ανεπανόρθωτα την χώρα των 210.000.000 κατοίκων.
«Πάνω απ’ όλα (οι πολίτες) θέλουν ελευθερία, θέλουν δημοκρατία, θέλουν σεβασμό» σημειώνει ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι οι Βραζιλιάνοι θέλουν να δουν την επανεκκίνηση της οικονομίας τους όσο το δυνατόν συντομότερα.
«Μπολσονάρου-Μπολσονάρου» φώναζαν οι υποστηρικτές του επικεφαλής του βραζιλιάνικου κράτους έξω από το προεδρικό μέγαρο σήμερα, όπως επίσης «Θέλουμε να επιστρέψουμε στη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr