Π.Ο.Π.Σ.: Να διαδώσουμε το μήνυμα της καθολικής αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
10:48 - 18/05/2020
Στην τροποποίηση του προγράμματος των εκδηλώσεων μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων προχωρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων λόγω του κορωνοϊού.
Φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση το απόγευμα στο Μνημείο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Πλατεία Αγίας Σοφίας αλλά θα γίνει τελετή μνημοσύνης το πρωί.
«Ας έρθουμε όλοι πιο κοντά και ενωμένοι να διαδώσουμε το μήνυμα της καθολικής αναγνώρισης της Γενοκτονίας των 353.000 θυμάτων της κεμαλικής θηριωδίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΠΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενωμένοι να διαδώσουμε το μήνυμα της καθολικής αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, λίγες ημέρες πριν
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοδωρικάκος : Αγωνιζόμαστε για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
Εκδηλώσεις μνήμης για τα 101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Διαβάστε το στο in.gr