Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους»

12:40 - 18/05/2020

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους», λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την τιμωρία των δολοφόνων και βιαστών της κόρης της. Η Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» είπε: «Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνου 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φθάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το σύστημα, ο ΠΚ, ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές. Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά,

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: Ορκίστηκα στη ψυχή της ότι θα πολεμήσω για να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την δικαστική απόφαση καθώς όπως δήλωσε σύντομα οι φονιάδες της κόρης της θα αποφυλακιστούν. Αναφερόμενη στον Ποινικό Κώδικά και αν την αφήνει ικανοποιημένη η απόφαση του δικαστηρίου είπε: «Όχι, δεν είμαι... The post Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: Ορκίστηκα στη ψυχή της ότι θα πολεμήσω για να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Το κατηγορώ της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη: Ορκίστηκα στη ψυχή της ότι θα πολεμήσω

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την δικαστική απόφαση καθώς όπως δήλωσε σύντομα οι φονιάδες της κόρης της θα αποφυλακιστούν. Αναφερόμενη στον Ποινικό Κώδικά και αν την αφήνει ικανοποιημένη η απόφαση του δικαστηρίου

Διαβάστε το στο madata.gr

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα – Ευνοεί δολοφόνους»

Όσα είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την αναγκαιότητα να αλλάξει ο ποινικός κώδικας, την εισαγγελέα, αλλά και τη στάση της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις