Ξεσπά η μάνα της Τοπαλούδη: Δεν με ικανοποιεί η απόφαση-Η Ελένη βασανίστηκε σαν το Χριστό

12:57 - 18/05/2020

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: Δεν είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση

Την αγανάκτησή της για την ποινή που επιβλήθηκε στους δύο δολοφόνους της κόρης της εξέφρασε τη Κυριακή Τοπαλούδη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Δεν με ικανοποιεί η απόφαση, να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικάς

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους», λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που λίγα 24ωρα μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου όπου καταδίκασε σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη τους δολοφόνους και βιαστές της άτυχης φοιτήτριας ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα. Η Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, είπε: «Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνου 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: Δεν είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση

Την αγανάκτησή της για την ποινή που επιβλήθηκε στους δύο δολοφόνους της κόρης της εξέφρασε τη Κυριακή Τοπαλούδη.Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης, μιλώντας στον Alpha έδωσε όρκο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα, όσον αφορά στους βιασμούς. Η ίδια τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, που επέβαλε στους δύο κατηγορούμενους ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της κόρης της και ακόμη 15 έτη φυλάκισης για τον βιασμό της, ενώ δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. «Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν οκτώ. Όλοι μου λένε σε οκτώ χρόνια θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει.

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: Δεν με ικανοποιεί η απόφαση – «Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βάρβαρων, τυράννων»

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους», λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που λίγα 24ωρα μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου όπου καταδίκασε σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη τους δολοφόνους και βιαστές της άτυχης φοιτήτριας ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση» λέει ο δικηγόρος του Ροδίτη

Η Δικαιοσύνη ήταν αμείλικτη για τους δύο άνδρες που κατηγορούνται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Ο δικηγόρος του Ροδίτη επικαλείται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τον πελάτη του την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη νέες έρευνες και μηνύσεις σε συγγενείς του καταδικασμένου 23χρονου. Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ομαδικό βιασμό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μητέρα Τοπαλούδη: Δεν με ικανοποιεί η απόφαση, να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικάς

Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους. Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη λίγα 24ωρα μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου όπου καταδίκασε σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη τους δολοφόνους και βιαστές της άτυχης φοιτήτριας. Όπως είπε μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή Εκτός γραμμής, η κυρία Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Μητέρα Τοπαλούδη: Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια Όχι δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει.

Διαβάστε το στο spoilers

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν με ικανοποιεί η απόφαση - Να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας»

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους». Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη λίγα 24ωρα μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που καταδίκασε σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη τους δολοφόνους και βιαστές της άτυχης [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μητέρα Τοπαλούδη: "Δεν με ικανοποιεί η απόφαση"

"Να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες