Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: «Γαλήνεψε η ψυχούλα της, ηρέμησε το πουλάκι μου»

16:35 - 18/05/2020

Η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδημίλησε για τις δραματικές στιγμές που περνά η οικογένειά της, ενώ σχολίασε και τη δικαστική απόφαση σε βάρος των δύο νεαρών, για τον βιασμό και τη δολοφονία της, τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.«Είναι μία λύτρωση για την ψυχούλα της Ελένης. Ένα κορίτσι, δεν υπάρχει. Δεν το περιμεναμε αυτό με τίποτα, πώς βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και το έκαναν», είπε η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη, λίγα 24ωρα μετά την καταδικαστική απόφαση για τον βιασμό και τη δολοφονία της, στη Ρόδο. Η γιαγιά της άτυχης Ελένης, μιλώντας στην κάμερα του Star, είπε, πως θέλει να πηγαίνει στο νεκροταφείο και να κάθεται κοντά της. «Έχω εγγόνια, γερά να είναι, αλλά κάθε ένα αγαπιέται με τη χάρη του. Κι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται

Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η γιαγιά της Τοπαλούδη ραγίζει καρδιές: Ηρέμησε η ψυχούλα της Ελένης μου

Μετά την εκδίκαση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη η γιαγιά της μίλησε on camera ραγίζοντας καρδιές. Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της, είπε η κυρία Ελένη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Και συμπλήρωσε: Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό. Κάπως ξελά

Διαβάστε το στο spoilers

Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: "Μην κρύβετε τα καθαρά της μάτια"

"Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά