Ν.Κεραμέως για αφορισμό από Μητροπολίτη Αμβρόσιο: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου - Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν» (βίντεο)

21:05 - 18/05/2020

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αναφέρθηκε στον αφορισμό από τον μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο. "Θα μπορούσα να απαντήσω με πολλούς τρόπους στο συγκεκριμένο θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει και να πράττει όπως κρίνει. Εγώ θεωρώ ότι κινηθήκαμε υπεύθυνα με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας και το δημόσιο συμφέρον προκειμένου να προστατεύσουμε τους πιστούς κάθε δόγματος. ​Κι αυτό παρά την εξαιρετική δυσκολία του εγχειρήματος και το πολύ δυσάρεστο του όλου εγχειρήματος. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν. ​Ας μην αφήσουμε, όμως, κάποιες ακραίες θέσεις και πράξεις να

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκη Κεραμέως για τον αφορισμό από τον Αμβρόσιο: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα μπορούσα να απαντήσω με πολλούς τρόπους στο συγκεκριμένο θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει και να πράττει όπως κρίνει. Εγώ θεωρώ ότι κινηθήκαμε υπεύθυνα με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας και το δημόσιο συμφέρον προκειμένου να προστατεύσουμε τους πιστούς κάθε δόγματος. Κι αυτό παρά την εξαιρετική δυσκολία του εγχειρήματος και το πολύ […] The post Νίκη Κεραμέως για τον αφορισμό από τον Αμβρόσιο: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κεραμέως για τον αφορισμό από τον Αμβρόσιο: «Έχω ήσυχη την συνείδησή μου»

Τι δήλωσε η υπουργός Παιδείας για τον «αφορισμό» της

Διαβάστε το στο lifo.gr

Η Κεραμέως απάντησε στον «αφορισμό» από τον Αμβρόσιο – «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

Lamianow.gr Η Κεραμέως απάντησε στον «αφορισμό» από τον Αμβρόσιο – «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» Η Νίκη Κεραμέως έκανε λόγο για ακραίες θέσεις και πράξεις που δεν θα πρέπει να αμαυρώσουν όσα πέτυχε η Ελλάδα. «Θα μπορούσα να απαντήσω με πολλούς τρόπους στο συγκεκριμένο θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει και να πράττει όπως κρίνει. Εγώ θεωρώ ότι κινηθήκαμε υπεύθυνα με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας και το […] Η Κεραμέως απάντησε στον «αφορισμό» από τον Αμβρόσιο – «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις