Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά – «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου»

07:54 - 19/05/2020

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Άκης Πετρετζίκης στα “Μεσάνυχτα”. Ο γνωστός σεφ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως όταν έφυγε […] The post Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά – «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: Στο Λονδίνο ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου

«Ήθελα να φύγω έξω γιατί πίστευα ότι θα τα καταφέρω», λέει ο δημοφιλής σεφ

Διαβάστε το στο

Άκης Πετρετζίκης: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου» (βίντεο)

«Πέταξα όλα μου τα ρούχα στο αεροδρόμιο, δεν είχα να πληρώσω το υπέρβαρο».

Διαβάστε το στο

Άκης Πετρετζίκης : Η λάθος συνταγή και η χειρότερη φάση της ζωής του

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για τα πρώτα του βήματα, αποκάλυψε τη χειρότερη φάση της ζωής του ενώ μίλησε και για το μέλλον των εστιατορίων μετά την εποχή της καραντίνας

Διαβάστε το στο

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου»!

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε τη Δευτέρα καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη πως όταν έφυγε πρώτη φορά για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άκης Πετρετζίκης: «Την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι ήμουν ο χειρότερος στην κουζίνα»

Στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρώτο ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο προκειμένου να βρει δουλειά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκεί.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά – "Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου"

Στην εξομολόγηση πως όταν έφυγε για πρώτη φορά για το Λονδίνο προκειμένου να βρει δουλειά, αναγκάστηκε να πετάξει στο αεροδρόμιο σχεδόν όλα του τα ρούχα, καθώς δεν του περίσσευαν τα χρήματα για να πληρώσει το υπέρβαρο, προχώρησε μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα», ο Άκης Πετρετζίκης. «Ήθελα να φύγω έξω γιατί πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Ήξερα ελάχιστα αγγλικά, δεν είχα κανέναν άνθρωπο εκεί, δεν είχα ξαναφύγει εκτός Ελλάδος, ήταν η πρώτη φορά που θα ταξίδευα. Είχα μαζέψει με το ζόρι 1500 ευρώ για να φύγω. Είχα πάρει δύο βαλίτσες και στο αεροδρόμιο μου έβγαλαν ένα υπέρβαρο γύρω στα 600 ευρώ. Δεν είχα ταξιδέψει ξανά, ώστε να ξέρω ότι πληρώνεις παραπάνω. Πέταξα όλα μου τα ρούχα στα σκ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης εξομολογείται για πρώτη φορά: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου» [video]

Ο Άκης Πετρετζίκης εξομολογείται για πρώτη φορά: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου». The post Ο Άκης Πετρετζίκης εξομολογείται για πρώτη φορά: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου» [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά – “Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εξομολόγηση πως όταν έφυγε για πρώτη φορά για το Λονδίνο προκειμένου να βρει δουλειά, αναγκάστηκε να πετάξει στο αεροδρόμιο σχεδόν όλα του τα ρούχα, καθώς δεν του περίσσευαν τα χρήματα για να πληρώσει το υπέρβαρο, προχώρησε μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα», ο Άκης Πετρετζίκης. «Ήθελα να φύγω έξω γιατί πίστευα ότι θα […] Το άρθρο Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά – “Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου” (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ακης Πετρετζίκης: Η χειρότερη φάση της ζωής μου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άκης Πετρετζίκης: Έμεινα 1,5 χρόνο στο εστιατόριο αυτό και ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου

Για την πρώτη φορά που έφυγε για το Λονδίνο ώστε να βρει δουλειά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη ο Άκης Πετρετζίκης.Ο γνωστός σεφ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως όταν έφυγε πρώτη φορά για το Λονδίνο προκειμένου να βρει δουλειά, αναγκάστηκε

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης εξομολογείται για πρώτη φορά: «Ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου» (video)

Στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρώτο ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο προκειμένου να βρει δουλειά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκεί. «Ήθελα να φύγω έξω γιατί πίστευα ότι θα τα καταφέρω. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο