Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά για το MasterChef – «Είναι μια πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική»

09:45 - 19/05/2020

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και για την εμπειρία του στο […] The post Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά για το MasterChef – «Είναι μια πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Άκη Πετρετζίκη για το MasterChef! «Πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική»

Δείτε όλα όσα είπε ο Άκης Πετρετζίκης για το MasterChef. Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η εξομολόγηση του Άκη Πετρετζίκη για το MasterChef! «Πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά για το MasterChef – "Είναι μια πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική"

Για την εμπειρία του στο MasterChef και για το πώς ένιωσε όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη ή αν θα έμπαινε στον διαγωνισμό μαγειρικής, μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα». «Αυτό ήταν πολύ πονεμένη ιστορία και από τα μεγαλύτερα άγχη που έχω περάσει στη ζωή μου. Στο ξενοδοχείο που δούλευα στο Λονδίνο έτρωγε η Βασιλική Οικογένεια. Ήταν ουσιαστικά το ξενοδοχείο του Παλατιού. Το να δουλεύεις σε αυτό το ξενοδοχείο και να έχεις τη θέση που είχα ήταν σε φάση ότι με το που φύγεις από εκεί, ότι θέση υπάρχει στην αγορά την έχεις. Σκοπός μου ήταν να πάω στη Νέα Υόρκη. Ο σεφ μου, μου βρήκε δουλειά στη Νέα Υόρκη, σε ξενοδοχείο, κα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Άκης Πετρετζίκης για MasterChef: «Ήμουν μετανιωμένος, είναι μια πονεμένη ιστορία – Η συνέχεια ήταν τραγική»

«Αυτό ήταν πολύ πονεμένη ιστορία και από τα μεγαλύτερα άγχη που έχω περάσει στη ζωή μου. Στο ξενοδοχείο που δούλευα στο Λονδίνο έτρωγε η Βασιλική Οικογένεια. Ήταν ουσιαστικά το ξενοδοχείο του Παλατιού. Το να δουλεύεις σε αυτό το ξενοδοχείο και να έχεις τη θέση που είχα ήταν σε φάση ότι με το που φύγεις από […] The post Άκης Πετρετζίκης για MasterChef: «Ήμουν μετανιωμένος, είναι μια πονεμένη ιστορία – Η συνέχεια ήταν τραγική» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άκης Πετρετζίκης: «Είναι μια πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική» (video)

O Άκης Πετρετζίκης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, “Μεσάνυχτα” και μίλησε για τα πρώτα του βήματα, για την εργασιακή του εμπειρία στο Λονδίνο, για τη νίκη του στο “MasterChef”, για τις εκπομπές του, τα βιβλία του και άλλα πολλά. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Άκης Πετρετζίκης: «Πήγα στο MasterChef για να κερδίσω τον τίτλο - Η συνέχεια ήταν τραγική» (βίντεο)

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, Άκης Πετρετζίκης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πώς ένιωσε όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη ή αν θα έμπαινε στον διαγωνισμό. «Αυτό ήταν πολύ πονεμένη ιστορία και από τα μεγαλύτερα άγχη που έχω περάσει στη ζωή μου. Στο ξενοδοχείο που δούλευα στο Λονδίνο έτρωγε η Βασιλική Οικογένεια. Ήταν ουσιαστικά το ξενοδοχείο του Παλατιού. Το να δουλεύεις σε αυτό το ξενοδοχείο και να έχεις τη θέση που είχα ήταν σε φάση ότι με το που φύγεις από εκεί, ότι θέση υπάρχει στην αγορά την έχεις. Σκοπός μου

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά για το MasterChef – Είναι μια πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και για την εμπειρία του στο MasterChef και εξομολογήθηκε πώς ένιωσε όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη ή αν θα έμπαινε στον διαγωνισμό μαγειρικής. Αυτό ήταν πολύ πονεμένη ιστορία και από τα μεγαλύτερα άγχη που έχω περάσει στη ζωή μου. Στο ξενοδοχείο που δούλευα στο Λονδίνο έτρωγε η Βασιλική Οικογένεια. Ήταν ουσιαστικά το ξενοδοχείο του Παλατιού. Το να δουλεύεις σε αυτό το ξενοδοχείο και να έχεις τη θέση που είχα ήταν σε φάση ότι με το που φύγεις από εκεί, ότι θέση υπάρχει στην αγορά την έχεις. Σκοπός μου ήταν να πάω στη Νέα Υόρκη. Ο σεφ μου, μου βρήκε δουλειά σ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο