Ραχήλ Μακρή: «Τα σχέδια αφορισμένων μελών της ορθοδοξίας για την μετατροπή των αιθουσών σε big brother δεν πρέπει να περάσουν»

17:24 - 19/05/2020

Ένας στους τέσσερεις μαθητές στη χώρα μας έμεινε εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο τα σχολεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας με ευθύνη της κυβέρνησης που τώρα θέλει να μετατρέψει τις αίθουσες σε Big Brother. Αυτή η νομοθετική ρύθμιση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ανήλικων μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών. Μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε μαθητή και ... The post Ραχήλ Μακρή: «Τα σχέδια αφορισμένων μελών της ορθοδοξίας για την μετατροπή των αιθουσών σε big brother δεν πρέπει να περάσουν» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραχήλ Μακρή: «Τα σχέδια αφορισμένων μελών της ορθοδοξίας για την μετατροπή των αιθουσών σε big brother δεν πρέπει να περάσουν»

Ένας στους τέσσερις μαθητές στη χώρα μας έμεινε εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο τα σχολεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας με ευθύνη της κυβέρνησης που τώρα θέλει να μετατρέψει τις αίθουσες σε Big Brother. Το άρθρο Ραχήλ Μακρή: «Τα σχέδια αφορισμένων μελών της ορθοδοξίας για την μετατροπή των αιθουσών σε big brother δεν πρέπει να περάσουν» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Μεγάλη προσέλευση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Ημέρα Αιμοδοσίας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 31/3 σε περιοχές του Δ. Εορδαίας

“Το παιδί σου είναι στο νοσοκομείο” – Απίστευτο ηχητικό ντοκουμέντο στον ραδιοφωνικό αέρα

Επίδομα παιδιού: Μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Δήμος Βοΐου: Δεύτερη φάση αναδάσωσης στη Νεάπολη και στο Τσοτύλι

Η εταιρεία του Δημάρχου Κοζάνης πήρε ανάθεση προμήθειας από τη Σχολική Επιτροπή- Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση