"MasterChef": Ξεκινάει η Silver Award Week με έπαθλο 10.000 ευρώ!

17:29 - 19/05/2020

Μετά την αποχώριση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με 2 μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με 4, τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα και η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με 3: τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση. Είναι μια καλή στιγμή στο διαγωνισμό, για να ξεκινήσει η καθιερωμένη μάχη που όλοι περιμένουν. Αρχίζει το Silver Award! Κάθε ημέρα και ένας chef, κάθε μέρα θα διακρίνονται 2 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του, κάθε μέρα και ένας από αυτούς θα βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει