Κώστας Χαρδαβέλλας: Κάποια στιγμή είχα τσακωθεί με την Αγγελική Νικολούλη, είχα θυμώσει, της είχα πει...

00:03 - 20/05/2020

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε με ειλικρίνεια έναν τσακωμό που είχε στο παρελθόν με την Αγγελική Νικολούλη, για τον οποίο και μετάνιωσε.   Τι έχετε αναθεωρήσει στη ζωή σας ξεπερνώντας το δύσκολο πρόβλημα υγείας σας; Είδα ότι είμαστε χαζοί και ανόητοι να ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Κάποια στιγμή είχα τσακωθεί με την Αγγελική Νικολούλη, είχα θυμώσει, της είχα πει “μου πήρες την εκπομπή” κλπ, είχα στενοχωρηθεί. Και κάθισα και σκέφτηκα ότι “καθόμουν και τσακωνόμουν με...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη

Στην κόντρα με την Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso. "Κάποια στιγμή είχα τσακωθεί με την Αγγελική Νικολούλη, είχα θυμώσει, της είχα πει “μου πήρες την εκπομπή” κλπ, είχα στενοχωρηθεί. Και κάθισα και σκέφτηκα ότι “καθόμουν και τσακωνόμουν με μια συνάδελφο που είχαμε δουλέψει μαζί”. Όταν περνάς από τέτοιες καταστάσεις, δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με τέτοιες μικρότητες" δήλωσε. Ερωτηθείς αν τα έχουν πλέον ξαναβρεί απάντησε "Ναι και είμαστε πολύ καλοί φίλοι, και ίσως κάνει και καλύτερη δουλειά από αυτή που κάνω εγώ. Στην περίπτωση της Αγγελικής, ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο, διότι είχε ξεκινήσει ως δημοσιογράφος από την εκπομπή που έκανα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: "Eίχα θυμώσει με την Αγγελική Νικολούλη"

Όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει