Μάτζικ Τζόνσον: "Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στην εποχή μου"
09:09 - 20/05/2020
O Μάτζικ Τζόνσον κλήθηκε να πει τους 5 παίκτες από το σημερινό ΝΒΑ που πιστεύει ότι θα ήταν σταρ και στα δικά του χρόνια, συμπεριλαμβάνοντας στην λίστα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν άνετα σταρ στην εποχή μου»
Ο θρύλος των Λέικερς θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ξεχώριζε και στα χρόνια που μεσουρανούσε ο ίδιος και ο Μάικλ Τζόρνταν
Διαβάστε το στο Μάτζικ Τζόνσον: Και στην εποχή μου ο Γιάννης θα ήταν σταρ
Κολακευτικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον σπουδαίο Μάτζικ Τζόνσον
Διαβάστε το στο tovimaΜάτζικ Τζόνσον: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνετα θα ήταν σταρ στην εποχή που έπαιζα εγώ
Μια πεντάδα παικτών που άνετα θα ήταν σταρ και στην εποχή που ο ίδιος πρωταγωνιστούσε στα παρκέ του ΝΒΑ ξεχώρισε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάτζικ: Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στα χρόνια του Τζόρνταν (VIDEO)
Ο Μάτζικ Τζόνσον τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήταν σταρ ακόμα και στην εποχή της κυριαρχίας του Μάικλ Τζόρνταν. Ποιες ήταν οι υπόλοιπες... επιλογές του.
Ο θρύλος του ΝΒΑ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Στεφεν Σμιθ και μίλησε για την τεράστια επιτυχία του «Last Dance», καθώς και για τον φίλο του, Μάικλ Τζόρνταν.
Εκτός από αυτό όμως, ο Μάτζικ κλήθηκε να απαντήσει σε μία δύσκολη ερώτηση: Ποιοι παίκτες από την σημερινή εποχή του ΝΒΑ θα ήταν σταρ και στα χρόνια της κυριαρχίας του «MJ»;
Ο Τζόνσον ήταν ξεκάθαρος και έδωσε τις θέσεις στους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις και Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Μάτζικ υμνεί τον Γιάννη: Αυτός και άλλοι 4 θα ήταν σταρ και στο ΝΒΑ της εποχής μου
O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, πιστεύει ότι
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜάτζικ Τζόνσον: Ο Giannis θα ήταν σταρ και στην εποχή μου
O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, πιστεύει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πέντε παίκτες που αγωνίζονται σήμερα και θα μπορούσαν να είναι σταρ στην δική του εποχή.
Διαβάστε το στο real.grΜάτζικ Τζόνσον: «Ο Αντετοκούνμπο θα ήταν σταρ και στην εποχή μου»
O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, πιστεύει…
Διαβάστε το στο onsports.grΜάτζικ Τζόνσον: «Ο Τζόρνταν έκλαιγε στον ώμο μου» (pic)
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο περιέγραψε ο Μάτζικ Τζόνσον, […]
Το άρθρο Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Τζόρνταν έκλαιγε στον ώμο μου» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν άνετα σταρ στην εποχή μου»
«Μέλι» έσταξε ο Μάτζικ Τζόνσον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην […]
Το άρθρο Μάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν άνετα σταρ στην εποχή μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜάτζικ Τζόνσον: «Ο Giannis θα ήταν σταρ και στην εποχή μου!»
O θρύλος των Λέικερς και του ΝΒΑ, ο ένας και μοναδικός Μάτζικ Τζόνσον, έπλεξε για ακόμη μία φορά το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστηρίζοντας ότι ο «Greek Freak» είναι ένας από τους πέντε παίκτες του «σήμερα», που θα μπορούσαν να [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΜάτζικ Τζόνσον: «Ο Αντετοκούνμπο θα ήταν σταρ και στην εποχή μου» (pic)
Ο Μάτζικ Τζόνσον ξεκαθάρισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους που παίζουν αυτή την στιγμή, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι σταρ και στην εποχή του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ - Μάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στα χρόνια του Τζόρνταν»
ΒΙΝΤΕΟ - Μάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στα χρόνια του Τζόρνταν»
20/05/2020
Διαβάστε το στο filathlos.grΜάτζικ Τζόνσον: «Ο Γιάννης θα ήταν σταρ και στην εποχή μου»
Κολακευτικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον σπουδαίο Μάτζικ Τζόνσον.
Διαβάστε το στο to10.grΜάτζικ Τζόνσον: Και στην εποχή μου ο Γιάννης θα ήταν σταρ
Ακόμα ένα σπουδαίο παράσημο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος άκουσε τον Μάτζικ Τζόνσον να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ο θρύλος των Λέικερς ρωτήθηκε από τον Στίβεν Έι Σμιθ ποιοι πέντε παίκτες του σημερινού ΝΒΑ θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν στην εποχή του ιδίου και του Μάικλ Τζόρνταν. Ο Μάτζικ συμπεριέλαβε στην απάντησή του και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Ο Λεμπρόν Τζέιμς σίγουρα, ο Κέβιν Ντουράντ, γιατί θα ήταν μεγάλος σκόρερ σε οποιαδήποτε εποχή, ο Στεφ Κάρι, για τον τρόπο που σουτάρει, ο Άντονι Ντέιβις και ο Greek Freak. Αυτοί αλλά και κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν άνετα να παίξουν […]
Διαβάστε το στο dete.gr